Dinsdag 28 november is het Giving Tuesday, de wereldwijde dag om ‘goed’ te doen. En wat is er mooier om ‘iets doen voor een ander’? Wings of Support vraagt op deze dag dan ook de aandacht om ook een steentje bij te dragen.

Met Wings of Support zetten KLM’ers zich al 25 jaar vrijwillig in om kinderen op KLM bestemmingen een betere start in het leven te geven. Met de door WoS geleverde financiële hulp, zijn lokale hulporganisaties in staat om kinderen steun te bieden op het gebied van onderwijs, opvang of medische hulp.

Een mooi voorbeeld van zo’n project is Comedor Santa Maria in Mexico City. Kinderen uit de omliggende wijk leven in ernstige armoede, vaak moet het hele gezin rondkomen van minder dan €2 per dag. Dit gaat vaak ten koste van (gezonde) voeding, wat hard nodig is voor opgroeiende kinderen. In de Comedor wordt voor zo’n 500 kinderen dagelijks
een gezonde en vullende lunch gekookt, wat voor hen vaak de enige grote maaltijd van de dag is. Ook wordt aandacht besteed aan het belang samen eten, verjaardagen en normen en waarden. Wings of Support heeft bijgedragen aan de renovatie van de keuken, waardoor er veilig en hygiënisch gekookt kan worden.

De blije gezichtjes van de kinderen kunnen we echter alleen maar waarmaken door alle donaties. Daarom vragen we vandaag: word donateur of verhoog je donatiebedrag.

Bekijk hier KLM-collega’s die je zijn voorgegaan:

Geen berichten gevonden.