Donateur worden

Het grootste deel van de inkomsten van Wings of Support komt van donateurs die eenmalig of periodiek schenken aan Wings of Support. Donateur worden kan al vanaf 5 euro per maand.

IK DONEER

Word donateur

Doneer nu aan Wings of Support en klik hieronder jouw keuze aan.

Bij het versturen van onderstaand formulier geef je expliciete toestemming om mijn gegevens te mogen verwerken. Zie meer over Europese privacywetgeving (GDPR) / Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) in ons privacy beleid. Wings of Support verkoopt geen persoonlijke data aan derde partijen.

Periodieke gift met belastingvoordeel

Om in aanmerking te komen voor het belastingvoordeel moet je minimaal 5 jaar periodiek een vast bedrag schenken en dit laten vastleggen in een schenkingsovereenkomst. De overeenkomst kan je altijd opzeggen en onder bepaalde voorwaarden blijft het belastingvoordeel dan zelfs intact, bijvoorbeeld als je financiële situatie drastisch wijzigt.

Door gebruik te maken van het belastingvoordeel is het mogelijk om meer te schenken met hetzelfde geld omdat de Belastingdienst na aangifte inkomstenbelasting een groot deel (52%) terugbetaalt. Je kunt kiezen om het voordeel te houden of dit ook te schenken aan de instelling. Op berekenhet.nl kun je berekenen wat jouw voordeel is.

Je kunt bij de periodieke gift aangeven of je wilt schenken met belastingvoordeel. Wij mailen je de overeenkomst ter ondertekening. Zodra we deze van jou hebben ontvangen sturen wij je de overeenkomst ook door ons getekend retour. Zo heb je alle gegevens voor je belastingaangifte.

Meer informatie over de fiscaliteit van schenkingen staat op de website van de Belastingdienst.

INCASSO DATA 2021

MonthDay of MonthOne timeMonthlyQuarterly / Yearly
FEB25One timeMonthly
MAR30One timeMonthlyQuarterly
APR29One timeMonthly
MAY28One timeMonthly
JUN29One timeMonthlyQuarterly
JUL29One timeMonthly
AUG30One timeMonthly
SEP29One timeMonthlyQuarterly
OCT28One timeMonthly
NOV29One timeMonthlyYearly
DEC30One timeMonthlyQuarterly

Er wordt op de salarisbetaaldag van de KLM geïncasseerd (de op één na laatste werkdag van de maand). De Yearly is in november.