Word sponsor

Wings Of Support is altijd op zoek naar nieuwe bedrijven of particuliere initiatieven die de stichting kunnen helpen om haar doelen te verwezenlijken. Sponsoring kan door middel van het schenken van geld óf door het sponsoren in natura, als u bijvoorbeeld uw producten of diensten ter beschikking wilt stellen. | Can not read this? Translate in browser or click here for the onepager in English |

Wings Of Support heeft nog geen 3% overheadkosten en dat maakt haar uniek in hulpverleningsland. Dit wordt gerealiseerd doordat het werk voor Wings of Support kan worden uitgevoerd in vrije tijd of rondom werk voor KLM. Daarnaast hebben wij geen kantoor en werken we online.

Afhankelijk van het gesponsorde bedrag (óf de equivalente waarde als het gaat om sponsoring in natura) kan Wings of Support u een aantal zaken bieden. Daarbij moet u denken aan vermelding op onze website en vermelding in WOSwijs. Daarnaast bestaat de unieke mogelijkheid om een specifiek project te sponsoren. U kunt dit project dan presenteren als ‘uw project’. U wordt door ons op de hoogte gehouden van de voortgang van dit project met verhalen en foto’s. Bovendien zal het project worden vermeld als ‘Mede mogelijk gemaakt door ’.

Interesse? Neem contact met ons op via sponsor@wingsofsupport.org

Wings of Support is in het bezit van het CBF-keurmerk en draagt de ANBI status.

97% KOMT DIRECT BIJ PROJECTEN VOOR KINDEREN TERECHT

*
Uniek in ‘Goede Doelen land’
*

Onbetaalde medewerkers. Geen kantoor. Geen reiskosten. Geen verblijfkosten. Lokale duurzame projecten.
*
Vergelijk dat maar eens met andere Nederlandse goede doelen.
Samen met ‘Compassion Nederland’ (10M+ segment) en ‘stichting Vrienden van UMC’ (2.5-10M segment) heeft Wings of Support (500k-2.5M segment) de hoogste ROI van de 224 grootste goede doelen in de Nederlandse fondsenwerving markt, gebaseerd op 2012-2016 cijfers van CBF. Het CBF (Centraal Bureau Fondsenwerving) is de onafhankelijke toezichthouder voor goede doelen in Nederland.
*
KWF, Artsen zonder Grenzen, Rode Kruis, Hartstichting, Oranje Fonds, UNICEF, Oxfam Novib, WNF, War Child, CliniClowns, Reumafonds, Ronald McDonalds, Johan Cruyff Foundation, Amref Flying Doctors, Spieren voor Spieren, Orange Babies ALS en natuurlijk Wings of Support
zijn organisaties van de ruim 570 goede doelen die zich door CBF laten toetsen.

Wat is de CBF erkenning?

De Erkenning is het keurmerk voor goede doelen dat door het CBF, Toezichthouder Goede Doelen wordt uitgegeven. Met de Erkenning laten organisaties zien dat ze voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Voor grotere organisaties gelden uiteraard andere eisen dan voor kleinere. Circa 80 procent van het particuliere geefgeld staat inmiddels onder toezicht van het CBF. Aan een Erkend Goed Doel kun je gerust geven omdat je ervan uit kunt gaan dat de organisatie daadwerkelijk bijdraagt aan een betere wereld, zorgvuldig omgaat met elke euro, verantwoording aflegt en zich onafhankelijk laat controleren.

Transparantie in één oogopslag: het CBF-erkenningsrapport

Het CBF-Erkenningspaspoort toont op een eenduidige en neutrale wijze de belangrijkste informatie van een Erkend Goed Doel. Transparantie in één oogopslag dus. Het paspoort bevat zowel kwalitatieve informatie over de doelstelling en activiteiten van de organisatie als financiële kengetallen. Deze laatste zijn door het CBF gevalideerd. Via deze banner kun je ons CBF-Erkenningspaspoort bekijken.