Team

Dit zijn onze projectmedewerkers

team WOS

Michael van Os de Man

Michael is purser bij KLM. Met veel passie en enthousiasme zet hij zich in voor Wings of Support als project coördinator en bestuurslid want ‘kinderen zijn de toekomst’. Duurzaamheid en organisaties ondersteunen volgens de huidige regels, kennis en inzichten is één van Michael zijn speerpunten.
team WOS

Robin de Geus

Robin is Cabin Attendant bij KLM, sinds 2006 actief bij Wings of Support en heeft altijd zijn camera op zak. Hij is project coördinator en mede-organisator van de klusreizen. Zijn motto “Geef ieder kind een kans op een mooie toekomst!”.
team WOS

Annick Rijkschroeff

Annick is cabin attendant bij KLM. Op de route en thuis zet zij zich met enthousiasme in voor WoS als projectcoördinator, plv. bestuurslid communicatie en de redactie van de WoSwijs.
team WOS

Constance Broertjes

Constance is een gepensioneerde senior purser van KLM. Sinds 2013 coördineert en houdt zij de presentaties over Wings of Support. Samen met een team van enthousiaste en betrokken vrijwilligers geeft zij informatie over het doel, de werkwijze en resultaten van de stichting. In hoofdzaak bij de basiscursussen van KLM-cabinepersoneel, maar ook daarbuiten.
team WOS

Jeannette Bekkema

Jeannette werkt nu 31 jaar voor KLM, de laatste 27 jaar als tweebander. Op één van haar reizen kwam ze in contact met medewerkers van WoS. Na wat heen en weer gebabbel bleek dat er een functie beschikbaar was "eerste screening Nieuwe Projecten". En dat doet ze nu ongeveer 12 jaar met veel plezier.
team WOS

Martine Roëll

Projectcoördinator die graag haar antennes uitsteekt en nieuwe uitdagingen aangaat. Momenteel voornamelijk actief in Zuid Afrika, maar staat open voor alle continenten!
team WOS

Carmen Kruithof

Carmen is werkzaam als purser en werd op de route al snel geconfronteerd met het grote verschil vaak tussen de mooie hotels waar wij verblijven en het leven daarbuiten. Zo ontstond de behoefte iets te doen en het ontstaan van Wings of Support was daar helemaal passend bij. Daarom al 23 jaar betrokken en 20 jaar actief als medewerker van het Bushcampteam en project coördinator, vooral in Afrika.
team WOS

Marlies van Waveren

Marlies van Waveren is bestuurslid projecten commissie en werkzaam bij KLM als senior purser. Marlies zet zich in bij WoS omdat ieder kind een kans verdient en alles begint bij educatie .
team WOS

Ludo Mees

Ludo is Business Controller bij KLM. Hij vindt het belangrijk om zich in te zetten voor anderen en om zijn steentje bij te dragen aan het verbeteren van de wereld. Hij is sinds juli 2021 lid van de financiële commissie van Wings of Support
team WOS

Caroline Liem

Caroline Liem is Purser aan boord. Van 2008 tot 2014 had zij verschillende functies bij Wings of Support. Na een pauze van zeven jaar is zij inmiddels weer begonnen als projectcoördinator. Caroline heeft, wegens haar Spaanstalige achtergrond, enorme affiniteit met projecten in Spaanstalige landen. Ook is zij veel in Afrika te vinden.
team WOS

Michiel van Grieken

Michiel is second officer bij de KLM en kwam in contact met WoS via zijn moeder. Die heeft 40 jaar geleden als vrijwilligster in Pakistan bij het weeshuis “Dar Ul Sukun” gewerkt en heeft erg veel gehad aan de steun en koffers met spullen die daar door KLM bemanning werd afgegeven. Later is hier de stichting WoS uit ontstaan en nu hij aan de andere kant van de tafel staat leek het hem een mooi moment om zelf als KLM bemanning lokaal hulp te kunnen aanbieden.
team WOS

Yvonne de Graaf

Yvonne is vrijwilliger voor Wings of Support als projectcoördinator sinds 2004. Ze is dankbaar dat Wings of Support haar de handvatten geeft om de wereld structureel een beetje beter te maken. Het is heel mooi te combineren met haar functie als tweebander voor de KLM.
team WOS

Martine Bosua

Werkzaam bij KLM als Customer Journey Manager bij de afdeling Customer Experience. Daarnaast zet ze zich al een aantal jaar met plezier in voor Wings of Support in de SponsorCommissie en als plaatsvervangend secretaris in het Bestuur. Met de SpoCom zorgen we dat onze huidige sponsoren op de hoogte blijven van onze werkzaamheden maar ook proberen we nieuwe sponsoren aan te trekken om het werk van WoS te kunnen blijven voortzetten.
team WOS

Eva Bosnjakovic

Eva is sinds 2007 actief binnen WoS als project coördinator. Zij onderhoudt tevens de contacten met Wilde Ganzen en Flying Blue. Zij wordt geïnspireerd door de medewerkers van de organisaties waar zij mee werkt en vindt het geweldig een verschil te kunnen maken voor een kind en daardoor vaak ook voor gezinnen.
team WOS

Nina Smiljanic

Werkzaam als account manager bij KLM Cargo. In aanraking gekomen met Wings of Support via het blauwe loket. Met veel passie en liefde geholpen om lokaal betere omstandigheden voor kinderen te creëren. Ondersteunend aan de communicatie commissie en (mede)verantwoordelijk voor marketing binnen WoS.
team WOS

Fleur Scholten

Voordat Fleur in 2017 haar eerste vlucht als CA had gemaakt, was ze al op de hoogte van Wings of Support. Ze is direct als projectcoördinator begonnen en sinds maart combineert ze dit met de functie van secretaris. Ze vind het belangrijk om zich maatschappelijk in te zetten en doet dit dan ook met veel enthousiasme.
team WOS

Sue-Linda Bronger

Sue-Linda werkt met veel plezier als cabin attendant voor KLM. Naast haar marketing ervaring heeft zij een passie om concepten te bedenken om anderen te helpen. Als Sponsor Commissie verbindt zij graag mensen en bedrijven met elkaar om zo op een betekenisvolle en duurzame manier de krachten te bundelen om voor kinderen wereldwijd kansen te creëren voor een betere toekomst.
team WOS

Inske den Dulk

Inske den Dulk-Posthumus Meyjes verzon ooit de naam voor onze stichting en ontwierp het eerste logo. Als vrouw van Marius was ze vanaf het begin betrokken en helpt nog steeds met plezier mee aan Bushcamp en projecten in Naivasha in Kenia. Na de pensionering van Marius wonen zij gedeeltelijk in Kenia, waar op hun zolder alle kampeerspullen voor Bushcamp liggen.
team WOS

Marius den Dulk

Marius den Dulk is gepensioneerd KLM gezagvoerder en de oprichter en eerste voorzitter van Wings of Support. Is in 2001 begonnen met het eerste “Bushcamp” voor kinderen in Kenia. Bushcamp werd een begrip in Kenia en ook een highlight voor de donateurs, waarvan velen zich daarna nog meer gingen inzetten voor Wings of Support.
team WOS

Bram Snel

Bram is werkzaam bij Air France KLM Martinair Cargo en heeft zich in verschillende rollen bezig gehouden met digitale communicatie bij Wings of Support. Hij heeft zich vooral ingezet voor de inrichting van Social Media, de website en het digitale magazine.
team WOS

Yvonne Welzen

Yvonne heeft bijna 37 jaar bij KLM gevlogen, waarvan de laatste 20 jaar als Senior Purser. Ze is al 15 jaar projectcoordinator bij Wings of Support en heeft projecten in Tanzania en Kenia. Tegenwoordig is ze ook bezig met een studie dierenrecht.
team WOS

Annette Groeneveld

Annette heeft 33 jaar bij KLM gevlogen en was al die tijd al donateur van Wings of Support. Nadat ze gebruik had gemaakt van de vrijwillige vertrek regeling bij KLM en ook haar voorzitterschap van de VNC had neergelegd, kwam er tijd en ruimte om meer voor Wings of Support te gaan doen. In juli 2021 nam ze het voorzitterschap van Wings of Support over van Martine Röell.
team WOS

Carien Jipping

Carien werkt als purser bij KLM. De ongelijkheid op de wereld is helaas groot en hoe mooi is het om voor een organisatie als Wings of Support te werken en zo op kleine schaal met mooie projecten bezig te zijn en kinderen in kansarme gebieden te helpen.
team WOS

Joris van Zadelhoff

Joris is first officer bij KLM en draagt graag zijn steentje bij aan een betere wereld. Hij heeft zich 4 jaar lang ingezet als projectcoördinator en momenteel versterkt hij het bestuur als bestuurslid communicatie.
team WOS

Chantal Baijer

Chantal is redactrice voor de WOSwijs en vliegt als eenbander bij KLM. Schrijven is een van haar hobby's en dit is dé manier om naast doneren meer betrokken te zijn. Chantal zet zich in voor WoS omdat ook minder bedeelde kinderen een mooie toekomst verdienen.

Ja, ik wil graag doneren

Maak het verschil!