Giving Tuesday

Het grootste deel van de inkomsten van Wings of Support komt van donateurs die eenmalig of periodiek schenken aan Wings of Support.

Verhoog je donatiebedrag

Hartelijk dank voor jouw voortdurende steun aan Wings of Support. Dankzij deze vrijgevigheid hebben we in de afgelopen jaren waardevolle projecten kunnen realiseren. Dit jaar vieren we ons 25-jarig jubileum, een mijlpaal die we graag delen met betrokken donateurs zoals jou. Op deze Giving Tuesday vragen we vriendelijk of je wil overwegen om je maandelijkse donatie te verhogen. Met extra steun kunnen we nog meer positieve veranderingen bewerkstelligen.

Samen bouwen we aan een betere start voor kinderen wereldwijd.

Formulier donatie aanpassen
Akkoord verklaring
Hierbij verklaar ik akkoord te zijn dat mijn periodieke donatie bedrag wordt aangepast

 

Doneer aan Wings of Support

Bij het versturen van bovenstaand formulier geef je expliciete toestemming om mijn gegevens te mogen verwerken. Zie meer over Europese privacywetgeving (GDPR) / Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) in ons privacy beleid. Wings of Support verkoopt geen persoonlijke data aan derde partijen.

Periodieke gift met belastingvoordeel

Om in aanmerking te komen voor het belastingvoordeel moet je minimaal 5 jaar periodiek een vast bedrag schenken en dit laten vastleggen in een schenkingsovereenkomst. De overeenkomst kan je altijd opzeggen en onder bepaalde voorwaarden blijft het belastingvoordeel dan zelfs intact, bijvoorbeeld als je financiële situatie drastisch wijzigt.

Door gebruik te maken van het belastingvoordeel is het mogelijk om meer te schenken met hetzelfde geld omdat de Belastingdienst na aangifte inkomstenbelasting een groot deel (52%) terugbetaalt. Je kunt kiezen om het voordeel te houden of dit ook te schenken aan de instelling. Op berekenhet.nl kun je berekenen wat jouw voordeel is.

Je kunt bij de periodieke gift aangeven of je wilt schenken met belastingvoordeel. Wij mailen je de overeenkomst ter ondertekening. Zodra we deze van jou hebben ontvangen sturen wij je de overeenkomst ook door ons getekend retour. Zo heb je alle gegevens voor je belastingaangifte.

Meer informatie over de fiscaliteit van schenkingen staat op de website van de Belastingdienst.

INCASSO DATA 2023

Month Day of Month One time Monthly Quarterly / Yearly
FEB 27 One time Monthly
MAR 30 One time Monthly Quarterly
APR 26 One time Monthly
MAY 30 One time Monthly
JUN 29 One time Monthly Quarterly
JUL 28 One time Monthly
AUG 30 One time Monthly
SEP 28 One time Monthly Quarterly
OCT 30 One time Monthly
NOV 29 One time Monthly Yearly
DEC 21 One time Monthly Quarterly

Er wordt op de salarisbetaaldag van de KLM geïncasseerd (de op één na laatste werkdag van de maand). De Yearly is in november.