Veelgestelde vragen

1. Aandragen projecten en lokale samenwerking? 

Klik op deze link om een project aan te dragen. Als je een vraag hebt over bestaande projecten of organisaties, neem dan direct contact op met de projectcoördinator.

2. Gedoneerde goederen “goodies”

Vanwege duurzaamheid geven onze lopende projecten zelf aan welke gedoneerde goederen zij kunnen gebruiken. Bovendien stimuleert Wings of Support graag de lokale economie. Wings of Support heeft geen transportmogelijkheden voor goederen of vracht naar uw eigen project/relatie in het buitenland. Klik op deze link om op de pagina van goodies te komen, het staat helemaal onderaan de pagina. Lees de instructies en vind daar het contact met de dames van goodies.

3. Vacatures en vrijwillige inzet

Klik op deze link en schrijf je in op de vrijwilligerslijst als je werkt bij de KLM groep. Of vind daar de contactgegevens naar aanleiding van een vacature. Wings of Support werkt alleen met lokale organisaties op onze bestemmingen en heeft geen mogelijkheden voor vrijwilligerswerk in het buitenland.

4. Sponsoring, funding en communicatie/marketing?

Klik op deze link om bij de sponsorpagina te komen en vind daar ook onze contactgegevens.

5. Donateurs administratie?

Vragen over je donatie, (adres)wijzigingen, opzeggingen? Stuur een mail naar donatie@wingsofsupport.org en wij maken het in orde. Voor belastingaangifte: RSIN (fiscaal) nummer van Wings of Support: 807456834. Transactienummer: het (incasso) kenmerk waaronder Wings of Support uw bijdrage incasseert MINUS de D. De belastingdienst accepteert geen letters maar alleen cijfers. Dus d1234 wordt dan 1234.

6. WOSwijs en haar redactie

redactie@wingsofsupport.org is het email-adres van de redactie van de WOSwijs

7. Andere vragen?

info@wingsofsupport.org is het email adres voor al je andere vragen

8. Social media?

socialteam@wingsofsupport.org is het email-adres van het Social Media Team.

De dames van Goodies zijn niet aan dit platform verbonden, kijk bij ‘goodies’ voor contact gegevens.

9. Een klacht?

Klik hier voor de procedure en de contactgegevens in geval van een klacht.

Ja, ik word graag donateur!

Maak het verschil