3 Elements and 100 shoes

Projectgegevens

Projectnaam: 3 Elements and 100 shoes
Aanmaakdatum: 29-4-2014
Projectstatus: Afgerond
Aanvraag: Bouw van waterzuiveringsinstallatie, een auto, 100 paar schoenen en 10.000 'symbolische' bakstenen (bouw van een muur met opslag)
Begroting: € 20.660,00
Instelling: Foodstep Uganda
Land: Oeganda
Locatie:

Benodigde producten

Lakens en ondergoed. Voor actuele status graag contact opnemen met Kitty of Sas van goodies@wingsofsupport.org

Omschrijving

Na het succes van UG-060, hebben we een goede relatie opgebouwd met Foodstep, en in het bijzonder met het Belgische echtpaar dat het runt en hun honderden kinderen. Via Kitty en Sas (van de Goodies afdeling) is er al twee jaar een luchtbrug gaande om alle kinderen in het opvanghuis, en in de gevangenis te voorzien van kleren en medische hulpmiddelen. Deze steun is onmisbaar voor Foodstep, maar is nu ook behoefte aan financiële hulp. Dankzij Wings of Support en haar donateurs kan Foodstep een auto kopen en krijgen 100 kinderen leren schoenen zodat ze naar school kunnen. Foodstep is op dit moment bezig met de bouw van hun eigen hotelschool, zodat de kinderen een goede opleiding in de horeca en toerisme kunnen genieten (de snelst groeiende business in Uganda!). Wings of Support zal de stenen omheining van dit complex financieren, samen met een waterzuiveringsinstallatie.

Bezoek

Wil je dit project bezoeken? Neem dan contact op met de projectcoördinatoren, zij helpen je bij het organiseren van een bezoek.

Contactinformatie

Contactpersoon 1

Joost Dulk

Contactpersoon 2