Word nu donateur van Wings of Support. Dat kan al vanaf 60 euro per jaar!

Actie: voor de eerste donateurs aanmeldingen hebben we nog enkele inschrijfplaatsen beschikbaar om direct mee te gaan met Bushcamp vanaf 1 oktober.

Wings of Support zet zich in voor het welzijn van kinderen in ontwikkelingslanden. De ontwikkelingsprojecten vinden dan ook voornamelijk plaats op bestemmingen KLM en Martinair. Door juist hier hulp te bieden, worden overheadkosten tot een minimum beperkt. Naast cultuur en comfort wordt het vliegend personeel op bestemmingen ook geconfronteerd met armoede en ontwikkelingsachterstand. Hiervan zijn vaak de kinderen de dupe. Als individu is het moeilijk om daar structureel iets aan te doen. Bij Wings of Support slaan collega’s de handen ineen en kunnen zo wel helpen. Deze ondersteuning varieert van het faciliteren van onderwijs, opvang en medische hulp tot het organiseren van kampen en sportevenementen. Dit alles op een duurzame manier.

Wat maakt Wings of Support uniek:
– 96% van alle inkomsten gaat direct naar de projecten
– iedere geinteresseerde kan een project bezoeken
– projectcoordinatoren controleren regelmatig de voortgang op bestemming
– iedere donateur kan nieuwe projecten aanmelden
– biedt direct hulp aan – in huminatair opzicht net zo belangrijke – kleinschalige projecten

Van zaterdag 1 oktober t/m donderdag 13 oktober 2016 organiseert Wings of Support weer vier kampen voor kinderen van onze projecten uit heel Kenia. Deze 16e editie van Bushcamp vindt plaats aan de schilderachtige oevers van het meer van Naivasha op ongeveer twee uur rijden van Nairobi. Het Bushcamp zal bestaan uit vier afzonderlijke kampen van vier dagen ieder.

De inschrijving voor de kampen is al ruimschoots gesloten, echter voor kamp 1 (1 t/m 4 oktober) en kamp 2 (4 t/m 7 oktober) zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor de eerste nieuwe donateurs die zich nu aanmelden. Men is, inclusief reistijd, minimaal zes dagen kwijt per kamp.

We willen nieuwe donateurs de kans geven om alsnog mee te gaan en de kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Mocht u interesse hebben, zet u dan – tot uiterlijk 15 september a.s. – in u donateursaanvraag in het veld ‘opmerkingen’ BUSHCAMP 2016 zodat het Bushcampteam u voor 15 september contact met u kunt opnemen. Naast het donateurschap voor Wings of Support moet u denken aan een financiele bijdrage aan Bushcamp.

Kosten
Wings of Support regelt een vliegticket waarvan de belastingkosten (charges) door de deelnemer wordt betaald. Daarnaast zijn de kosten voor een kamp €100. Het transport van Nairobi naar het kamp en terug wordt afgestemd met de organisatie en kost enkele tientjes. Voor alcoholische drankjes, sappen, softdrinks en fooi wordt een bijdrage gevraagd. Reken verder op $50 voor een Keniaans visum. De ervaring die je ervoor terug krijgt is echter onbetaalbaar.

Veilig Bushcamp
Veiligheid is een enorm belangrijke zaak voor WoS en voor het Bushcampteam. Alle voorgaande Bushcamps zijn op een uiterst veilige en verantwoordelijke manier verlopen. Ruim voor het Bushcamp wordt een risicoanalyse gemaakt en voorgelegd aan KLM Bedrijfsbeveiliging. De adviezen van Bedrijfsbeveiliging worden altijd opgevolgd. WoS houdt zich daarom ook het recht voor om het Bushcamp desgewenst te annuleren.

Deelnameprofiel
De vrijwilligers van het Bushcamp gaan in eerste instantie niet mee voor zichzelf, maar om de kinderen een geweldige tijd te bezorgen. Uit ervaring blijkt dat ook de vrijwilligers een onvergetelijke tijd beleven; er wordt altijd veel gelachen, gezongen en plezier gemaakt.

Sinds 2014 moet voor iedere vrijwilliger van het Bushcamp een VOG (verklaring omtrent gedrag) worden aangevraagd. Dit wordt centraal geregeld.

Bushcamp is leuk, avontuurlijk, uitdagend en gezellig. Niet alleen voor de kinderen, maar zeker ook voor de vrijwilligers. Voor meer informatie over het Bushcamp kun je kijken op onze Facebookpagina Bushcamp Wings of Support. Dit is een besloten groep, maar we maken je graag lid als je mee wilt met Bushcamp. Tot aan het kampvuur!

Hier inschrijven (vergeet niet in ‘opmerkingen’ te melden: Bushcamp 2016. Indien nog plaatsen beschikbaar neemt het Bushcamp team contact met u op voor 15 september)
https://www.wingsofsupport.org/becoming-a-donor

Geen berichten gevonden.