Deze maanden werken vele vliegende KLM collega’s van ons minder dan normaal als gevolg van het coronavirus. ‘Blauw Helpt’ draagt graag een steentje bij door vrijwilligerswerk uit te voeren op plekken waar dat in deze crisis het hardst nodig is. Een aantal van de organisaties die geholpen waren wilden Blauw Helpt toch graag bedanken met donaties. Het team van Blauw Helpt is erg dankbaar voor deze donaties, maar geeft het geld graag door aan die ándere vrijwilligersorganisatie met een groot Blauw Hart: Wings of Support.

Op dinsdag 1 september overhandigde Bas van Kerkhof namens alle 2145 vrijwilligers van Blauw Helpt een cheque van € 4.000 aan Martine Roëll van Wings of Support. Hulp van Blauw Helpt is altijd gratis geweest.

Wings of Support heeft de gevolgen van het Corona-virus aan den lijve ervaren. Hun doelgroep, kinderen in moeilijke omstandigheden, kreeg het vaak nóg zwaarder. Met deze financiële bijdrage kan er extra hulp gegeven worden aan kinderen in de zwaarst getroffen gebieden.

Blauw Helpt is trots op het feit dat ze op deze wijze nóg een keer behulpzaam kunnen zijn en wenst Wings of Support heel veel succes met haar mooie werk!

Een bijzonder bedankje voor de royale bijdrage van het ROC Nova College, waar tijdens de eindexamens zijn meer dan 200 KLM-ers als surveillant zijn ingezet. Ze waren zo blij met de vrijwilligers die zich in de examenperiode hebben ingezet, dat ze een mooie bijdrage hebben geleverd. Meer op www.blauwhelpt.nl

#blauwhelpt #wingsofsupport #vrijwilligers #klmcrew KLM-Royal Dutch Airlines

Geen berichten gevonden.