zeetrip naar Durban 2010

 • Projectgegevens

  Aanmaakdatum: 03/25/2010 4:15am

  Update datum: 05/19/2015 12:00pm

  Project status: Afgerond

  Aanvraag: Een driedaagse zeetrip voor de kinderen.

  Begroting: ‚ā¨9767.0

  Omschrijving

  Nog altijd vangt de familie Griffioen kinderen op. Dit gebeurt in hun eigen weeshuis, in de jeugdcentra en de zondagscholen. Dit gebeurt met veel toewijding en liefde. Voor een groep van 120 kinderen wil men weer een zeetrip organiseren. Al eerder betaalde Wings of Support deze zeetrips en het was een zeer groot succes. want de meeste kinderen uit de townships die zondagsscholen bezoeken leven onder erbarmelijke omstandigheden. De zee zien zij tijdens de trip vaak voor het eerst van hun leven. Wat voor ons een vanzelfsprekendheid lijkt is het voor hen beslist niet. Een zeetrip is een gebeurtenis waar ze nog jaren lang met plezier aan terugdenken en dat gunt Wings of Support deze kinderen.

  Update

  De kinderen en leiding van het weeshuis Shelter Ministries en de kinderen van de zondagsscholen hebben ongelofelijk genoten van een paar dagen strand. Voor de meeste kinderen is het een unieke ervaring die ze in hun dagelijkse leven moeten ontberen. Een korte break is een fijne herinnering voor jaren en we zijn blij dat WoS hieraan heeft kunnen bijdragen.

 • Adres

  Lat: 29.264145

  Long: -26.248467

  Contact informatie

  Contactpersoon 1

  Naam: Astrid Vink

  Functie: Projectcoördinator

  Email: astrid@wingsofsupport.org

  Benodigde producten

  Speelgoed, kinderkleding, schoenen, kinderondergoed etc etc

  Routebeschrijving

  De rijtijd naar Kriel is twee uur. Voor een routebeschrijving kun je van te voren contact opnemen met Anne Marie Griffioen.