Verbeterde overkapping!

 • Projectgegevens

  Aanmaakdatum: 03/29/2018 8:39am

  Project status: Lopend

  Aanvraag: Het pand van Villa Ticca kampt met lekkages wat uiteraard niet ten goede van de kinderen komt. Er is bij ons aangeklopt om de reparatie van het huidige dak te financieren. Tevens wil men het dakterras overkappen, alsmede de algemene speelplaats.

  Begroting: €12465.0

  Omschrijving

  Als in september de schooldeuren weer open gaan voor de kinderen van Villa Ticca, dan zal het ze verbazen dat ze geen last meer zullen hebben van lekkages door de regen. Binnenkort start men namelijk met de overkapping van het dakterras waar de 'escolares' terecht kunnen voor hun huiswerk. Maar dit geldt ook voor de kleintjes: de hoofd speelplaats wordt ook voorzien van een dak! En als we toch bezig zijn, alle lekkages zullen verholpen zijn omdat het bestaande dak een grondige opknapbeurt krijgt!

 • Adres

  Lat: -78.515158

  Long: -0.250872

  Contact informatie

  Contactpersoon 1

  Naam: Robin Geus

  Functie: Projectcoördinator

  Email: robin.g@wingsofsupport.org


  Contactpersoon 2

  Naam: Robin Ruijter

  Functie: Projectcoördinator

  Email: robin@wingsofsupport.org

  Benodigde producten

  Het pand van Villa Ticca kampt met lekkages wat uiteraard niet ten goede van de kinderen komt. Er is bij ons aangeklopt om de reparatie van het huidige dak te financieren. Tevens wil men het dakterras overkappen, alsmede de algemene speelplaats.

  Routebeschrijving

  Taxi: Francisco Cobo S8-202 entre Gabriel y Gonzalo Martin Quito Ecuador