Veilig zwemmen!

 • Projectgegevens

  Aanmaakdatum: 11/03/2018 9:15am

  Project status: Lopend

  Aanvraag: Veel kinderen hebben zich bezeerd in het (betegelde)zwembad. Dit komt door losse tegels . We zijn gevraagd om de renovatie van het bad (gedeeltelijk) te bekostigen.

  Begroting: €5024.0

  Omschrijving

  De Stichting Mytylschool Suriname is een school in Paramaribo die onderwijs biedt aan kinderen met lichamelijke en functionele beperkingen. Een belangrijk onderdeel van de school is het zwembad. Hier worden lessen verzorgd voor de kinderen om ze in beweging te houden. Het bad is echter in slechte staat vanwege loskomende tegels. Hierdoor ontstaan scherpe randen waar de kinderen zich aan bezeren. Door onze hulp in te roepen hoopt de stichting het bad om nieuw te kunnen betegelen en kunnen ze voorkomen dat het zwembad wordt gesloten.

 • Adres

  Adres: Margarethalaan 86

  Stad: Paramaribo

  Land: Suriname

  Lat: -55.189293599

  Long: 5.8360277

  Contact informatie

  Contactpersoon 1

  Naam: Robin de Geus

  Functie: Projectcoördinator

  Email: robin.g@wingsofsupport.org


  Contactpersoon 2

  Naam: Hilde Vas

  Functie: Projectcoördinator

  Email: hilde@wingsofsupport.org

  Benodigde producten

  Veel kinderen hebben zich bezeerd in het (betegelde)zwembad. Dit komt door losse tegels . We zijn gevraagd om de renovatie van het bad (gedeeltelijk) te bekostigen.

  Routebeschrijving

  De school bevindt zich circa 30 minuten per auto/taxi van het KLM crewhotel (Torarica). Adres: Margarethalaan 86 Mw Joan Voigt Tel.# +597 463300 E-mail mytylschoolsuriname@hotmail.com