UPCO 2015 - 2020

 • Projectgegevens

  Aanmaakdatum: 09/23/2013 1:49pm

  Project status: Lopend

  Aanvraag: Steun in deel van lopende kosten.

  Begroting: €50000.0

  Omschrijving

  Bij UPCO in Accra worden dagelijks honderden kinderen opgevangen. Er is een babycrèche, een mini kliniek, een bibliotheek, een computerzaal en er zijn klaslokalen waar kinderen regulier onderwijs volgen of een vak kunnen leren. Daarnaast is er voldoende ruimte voor sport en spel, dans en toneel. De afgelopen jaren hebben we vaker een deel van de lopende kosten van UPCO voor onze rekening genomen. En dat gaan we nue weer doen. Hiermee stellen we hun in staat om de kinderen goed op te vangen en hun een kwalitatief hoge vorm van onderwijs en training te geven. Tegelijkertijd kan deze mooie organisatie groeien richting volwassenheid en daarmee steeds meer op eigen benen staan. UPCO is te bereiken via onderstaande contactgegevens en de medewerkers zullen u er graag rondleiden. Email: urbanpoorchildren@yahoo.com

 • Adres

  Adres: Gbegbeyise Dansoman Beach Road near the Pentecost Church

  Stad: Gbegbeyise - Accra

  Land: Ghana

  Lat: -0.264072

  Long: 5.527021

  Contact informatie

  Contactpersoon 1

  Naam: Erik Julian Labrana

  Functie: Projectcoördinator

  Email: erik@wingsofsupport.org


  Contactpersoon 2

  Naam: Robin Ruijter

  Functie: Projectcoördinator

  Email: robin@wingsofsupport.org

  Benodigde producten

  Lesmateriaal: pennen, potloden (kleur), schriften, etc.. Gereedschap: zagen en beitels voor houtbewerking Schilderles: kwastjes, verf en papier. Sportartikelen: voetballen, voetbalschoenen en sportkleding.

  Routebeschrijving

  Een routebeschrijving is lastig in weinig woorden. Het makkelijkst is om Gideon op te bellen. Hij kan dan een taxi sturen om je op te halen. Kosten zijn ongeveer €15-20 voor heen en terug. Benodigde tijd ongeveer 30 min gerekend vanaf het crewhotel afhankelijk van verkeersdrukte.