Uitbreiding Bahay Aurora

 • Projectgegevens

  Aanmaakdatum: 05/06/2009 12:06am

  Project status: Afgerond

  Aanvraag: Lopende kosten/salaris voor een bijna verdubbeling van het aantal op te vangen kinderen. Tevens een professionalisering wat ten goede zal komen aan de kwaliteit van de opvang van de kinderen en de continuïteit.

  Begroting: €15618.0

  Omschrijving

  Het eerste project bij Bahay Aurora op de Filippijnen, een overkapping van het basketbalveld (sportveld), werd met succes afgerond. Er zijn genoeg redenen te bedenken om verder te gaan me dit project. Oprichter Herke Smidstra en zijn Filippijnse vrouw Arlene hebben naast de opvang van 25 kinderen ruimte over en willen nu het aantal op te vangen kinderen uitbreiden naar 45, want de nood op Filippijnen is erg groot, er leven nog steeds veel te veel kinderen op straat. Het tehuis gaat dus groeien maar daarmee groeien de (lopende) kosten natuurlijk ook. En hier wil Wings of Support een helpende hand bieden. Met het betalen van deze lopende kosten zoals het salaris van een nieuwe groepsleider, een maatschappelijk werker, een sponsorwerver en andere lopende zaken zoals schoolkosten, medische kosten etc. hoopt Wings of Support Bahay Aurora weer verder vooruit te helpen. De sponorwerver is dan in staat om meer sponsors te zoeken en dat kan op de lange termijn zijn vruchten afwerpen en krijgt men hopelijk meer ruimte in het budget. Op dit moment is alle hulp van Wings of Support hoog nodig. Wings of Support is blij te kunnen helpen, weer minder kinderen die hoeven te lijden en op straat of in andere erbarmelijke omstandigheden hoeven te leven.

 • Adres

  Lat: 121.258032

  Long: 14.524996

  Contact informatie

  Contactpersoon 1

  Naam: Lex Vries

  Email: lex@wingsofsupport.org


  Contactpersoon 2

  Naam: Astrid Vink

  Functie: Projectcoördinator

  Email: astrid@wingsofsupport.org

  Benodigde producten

  Schoenen, laarzen, regenkleding, kinderkleding, ondergoed, handdoeken, lakens, muziekinstrumenten, ballen, Engelstalige kinderboeken, muziek cd's, engelse DVD bij voorkeur educatief, stimulerend speelgoed voor verstandelijk en lichamelijk beperkte kinderen, puzzels en bordspelletjes, schaak en damspel, bestek, medicijnen, betadine, pleisters en verbandmiddelen.

  Routebeschrijving

  Het is beste is om contact op te nemen met Herke Smidstra, hij komt vaak voor zijn werk in Manila en kan dan eventueel voor vervoer zorgen. Voor een uitgebreide routebeschrijving zie PH-012.