Tools to Work

 • Projectgegevens

  Aanmaakdatum: 03/07/2014 8:21am

  Project status: Afgerond

  Aanvraag: Tools to work voor de nieuwe nog af te maken werkplaats.

  Begroting: €5000.0

  Omschrijving

  Sinds 2012 is Jolem actief in dit gebied en er is inmiddels heel wat werk verzet. Er zijn officiele voetbalteams geformeerd en een team is eerste geworden in de regio. Bij de vorige aanvraag is activiteitencentrum afgebouwd. Er worden trainingen gegeven o.a. op het gebied van lifstyle. Nu gaan we hen helpen met het aankopen van tools voor de werkplaats. Deze worden gereviseerd en verstuurd door de Nederlandse stichting Tools to Work. O.a. worden Complete auto monteurs gereedschappen aangeleverd. Het doel is om de jeugd hoop te geven en ze te voorzien van vaardigheden. Hierdoor kunnen ze in de toekomst geld verdienen en hun families onderhouden. De jeugd betaalt voor de opleiding. Na de nodige investeringen zal Jolem in de toekomst zelfstandig opereren. Een mooie uitdaging!

 • Adres

  Lat: 35.494717

  Long: 0.89249

  Contact informatie

  Contactpersoon 1

  Naam: Yvonne de Graaf

  Functie: Projectcoördinator

  Email: yvonne@wingsofsupport.org

  Benodigde producten

  Laptops, kleding, schoenen, In Nairobi worden alle projecten om de beurt van goodies voorzien. Eigen spullen kun je altijd achterlaten bij de congierge van het crew hotel. Zet de naam van het project op alle zakken waarvoor op dat moment spullen klaar liggen. Wil je spullen uit de voorraad van Wings of Support meenemen neem dan contact op met goodies@wingsofsupport.org. Er staat een speciale kar in het Wos hok met spullen alleen voor NBO. Alle zakken zijn voorzien van een douane brief met adresgegevens. Houd de douane brief bij de hand voor de douane. Op de brief zit een douane zegel geplakt. Laat de zakken met de douane brief erin (adresgegevens zichtbaar) verzegeld achter bij de congierge van het hotel. Het project word ingelicht op het moment dat alle zakken voor het project gearriveerd zijn. Project medewerkers moeten vaak lang rijden, dus kunnen we beter zorgen dat het de moeite waard is dat ze komen : ).

  Routebeschrijving

  Het project is niet te bezoeken tijdens onze stop. Mocht je in een vakantie het project willen bezoeken mail dan met Josphat N. Musumba – Managing Director Email: jnmusumba@jolem.org; jnmusumba@gmail.com; Tel: +25471664865