Teenpreneur Festival 2017

 • Projectgegevens

  Aanmaakdatum: 09/11/2017 9:55pm

  Project status: Lopend

  Aanvraag: Het motiveren en stimuleren van jongeren door dit festival. sponsoring voor o.a. prijzengeld, catering en marketing.

  Begroting: ‚ā¨8600.0

  Omschrijving

  Teenpreneur Festival 2017 In Johannesburg gaat de organisatie BTLS op 7 oktober 2017 een festival organiseren. 200 Zuid-Afrikaanse jongeren tussen 13 en 19 jaar zullen aanwezig zijn. Twintig hiervan zullen de gelegenheid krijgen om hun eigen onderneming te promoten vanaf een eigen kraampje. Het wordt een dag vol inspiratie en motivering om jongeren te laten zien wat allemaal mogelijk is. De zes beste pitches zullen een prijs ontvangen, een jaar lang gecoacht gaan worden door een professionele mentor en zullen ook de nodige spullen ontvangen om de onderneming van de grond te krijgen. Beyond The Lemonade Stand houdt zich bezig met het veranderen van mentaliteit. Ze werken met scholieren uit gemeenschappen met te weinig middelen en ze ondersteunen de scholieren met het organiseren van praktische projecten.

 • Adres

  Adres: 30 Rocklands, 54 Maluti Avenue, Northcliff, 2195, South Africa

  Land: zuid afrika

  Lat: 28.207712

  Long: -26.007764

  Contact informatie

  Contactpersoon 1

  Naam: Mireille Meijers

  Functie: Projectcoördinator

  Email: mireille@wingsofsupport.org

  Benodigde producten

  Het motiveren en stimuleren van jongeren door dit festival. sponsoring voor o.a. prijzengeld, catering en marketing.

  Routebeschrijving

  BTLS heeft geen vaste plek van waaruit ze werken. Je kunt contact opnemen met Thokoza en samen met haar langs een jonge ondernemer gaan of als je bij het festival langs wilt gaan, dan kan dit natuurlijk ook. Graag even aanmelden bij haar.