St. Paul Children Care Centre

 • Projectgegevens

  Aanmaakdatum: 10/26/2008 4:43pm

  Project status: Afgerond

  Aanvraag: opknappen waterverkooppunt, aanpassen van de poort, aankopen van bedden en matrassen

  Begroting: ‚ā¨5335.0

  Omschrijving

  Door de brand in juli is een deel van de slaapvertrekken nu niet meer bruikbaar. De kinderen slapen nu tijdelijk in ruimten die voorheen verhuurd werden. Een deel van hen slaapt nu met de matrassen op de grond. Er is behoefte aan nieuwe bedden en matrassen. Hiervoor is 1500 euro ter beschikking gesteld door de Lions Club in Bilthoven. Daarnaast zal het waterverkooppunt bij de poort worden opgeknapt. Dit deel van het project gaat betaald worden door Notariskantoor Geurts en Partners uit Wassenaar. Zij hebben met een goede doelen feest 7.000 euro opgehaald. Hartelijk dank voor deze bijdrage! Het resterende bedrag is ook voor een water project bij St. Paul gereserveerd. Er is een nieuw plan voor het herbouwen van een deel van het weeshuis. Het ziet ernaar uit dat lokale sponsors het willen betalen. Als de bouw klaar is zal het waterproject verder uitgevoerd gaan worden.

 • Adres

  Lat: 36.684809

  Long: -1.320131

  Contact informatie

  Contactpersoon 1

  Naam: Yvonne de Graaf

  Functie: Projectcoördinator

  Email: yvonne@wingsofsupport.org

  Benodigde producten

  Oude KLM schorten (hiervan worden uniformpjes gemaakt!), schoenen!/kleding vooral voor leeftijden 4 tot 15, BHtjes/ondergoed, Engelse leesboeken, pennen/potloden/schriften, buiten/binnenspeelgoed

  Routebeschrijving

  Neem een taxi naar het weeshuis. Aan te bevelen taxi's Frida 0722852946 of Patcab 0733720574. Ingeschatte prijs 2500 tot 2700 KES. Langs de weg zie je een bord van het weeshuis. Neem van te voren contact op met Jayne.