Speelplaats voor La Cuna

 • Projectgegevens

  Aanmaakdatum: 09/01/2012 3:21pm

  Project status: Afgerond

  Aanvraag: Inrichting van een nieuwe speelplaats

  Begroting: €4967.0

  Omschrijving

  Waarom zou je het ver moeten zoeken, als je het bij onze zuiderburen kunt vinden! De Belgische Liesbet Willems heeft na een succesvolle stage haar eigen organisatie opgericht ineen buitenwijk van Lima, genaamd El Salvador. Een onderdeel van deze organisatie is La Cuna, dat gerund wordt door Padre Christobal. Hij is een toegewijd en bescheiden man die dit project twee jaar geleden over heeft genomen van twee Koreaanse missiezusters. Hij staat in hoog aanzien binnen de gemeenschap en is erg betrokken in de wijk. Hij wil graag dat deze kinderen, vaak uit beschadigde gezinnen, niets te kort komen. Naast maaltijden krijgen deze kinderen ook de aandacht en zorg die ze vaak thuis tekortkomen. Een prima project voor Wings of Support om hun vleugels over uit te slaan.

 • Adres

  Lat: -76.99601

  Long: -12.119558

  Contact informatie

  Contactpersoon 1

  Naam: Angelo Maassen

  Email: angelo@wingsofsupport.org


  Contactpersoon 2

  Naam: Caroline Liem

  Email: caroline.l@wingsofsupport.org

  Benodigde producten

  Met name speelgoed en schoolbenodigdheden zijn welkom. Helaas werkt de douane in Lima niet mee om ons dit mee te laten nemen.

  Routebeschrijving

  La Cuna ligt op 45 mintuten rijden vanaf het crewhotel. Liesbet of een andere medewerker komt je met alle plezier ophalen als je een bezoek wil brengen