Slaapplaatsen op school

 • Projectgegevens

  Aanmaakdatum: 09/18/2011 8:29pm

  Project status: Afgerond

  Aanvraag: Bouw badkamer en aanschaf bedden, matrassen etc.

  Begroting: ‚ā¨3082.0

  Omschrijving

  De school voor geestelijk gehandicapte kinderen in Madiany, Kenia, heeft als doel deze groep kinderen zelfredzaam te maken waardoor ze mee gaan tellen in de maatschappij. Door middel van het geven van practische vakken zoals naailes, het telen van groenten en fruit en technische vakken, krijgen de kinderen een kans om later zelf een inkomen te gaan verdienen. Nu wil de school haar leerlingen een onderdak bieden. De meeste kinderen wonen heel ver weg, moeten iedere dag uren lopen om op school te komen. Onderweg worden zij regelmatig lastig gevallen of misbruikt. Ook houden hun ouders hen veelal thuis. In het belang van de kinderen is het noodzakelijk dat zij op school kunnen blijven slapen. Wings of Support wil de school graag helpen met de voorzieningen hiervoor.

 • Adres

  Lat: 34.321297

  Long: -0.284852

  Contact informatie

  Contactpersoon 1

  Naam: Mirjam Leemans-Kneppers

  Email: mirjam.k@wingsofsupport.org


  Contactpersoon 2

  Naam: Yvonne de Graaf

  Functie: Projectcoördinator

  Email: yvonne@wingsofsupport.org

  Benodigde producten

  Materialen voor handvaardigheidslessen zoals stoffen, leer, wol, naald, draad etc. Beddengoed, handdoeken, kleding en schoenen.

  Routebeschrijving

  Madiany is te bereiken via de bus vanuit Kisumu of Nairobi. Tussen Nairobi en Kisumu gaan ook meerdere keren per dag binnenlandse vluchten. Neem contact op met Sr. Helen Pius: hpius300@yahoo.co.uk