Schoon drinkwater voor de directe omgeving

 • Projectgegevens

  Aanmaakdatum: 10/26/2018 12:49pm

  Project status: Lopend

  Aanvraag: Toegang tot schoon drinkwater voor de arme omgeving van Redeemed door water zuiverings systeem te koppelen aan de bestaande waterpomp.

  Begroting: €7862.0

  Omschrijving

  Redeemed Gospel Church is een Community Based Organisation. Zij zetten zich in voor de allerarmsten in de Mathare slum (2 de grootste slum van Nairobi). Zij hebben aan de rand van de slum een eigen lagere school en midden in de slum bevinden zich een trainingscentrum, een kerkje, 2 peuter en kleuterklasjes. Meer dan 2000 kinderen profiteren van een sponsorprogramma. Redeemed heeft al een waterput en een wateropslag tank. Na dit project zal Redeemed ook de mogelijkheid hebben het water te zuiveren waardoor het direct te gebruiken is als drinkwater. Nu zitten er o.a. metalen en te veel Fluor in het water hetgeen heel slecht is voor de gezondheid. Op de foto zie je Magdaline Gitahi op de galerij van het gebouw waar de zuiveringsinstallatie komt te staan. Ze wijst naar de watertank die zich op 100 meter afstand bevindt. Dit project wordt mede gesteund door Wilde Ganzen.

 • Adres

  Adres: P.O. Box 51226

  Stad: Mathare (slum) Nairobi

  Land: Kenya

  Lat: 36.816559

  Long: -1.261952

  Contact informatie

  Contactpersoon 1

  Naam: Eva Bosnjakovic

  Functie: Projectcoördinator

  Email: eva@wingsofsupport.org


  Contactpersoon 2

  Naam: Yvonne de Graaf

  Functie: Projectcoördinator

  Email: yvonne@wingsofsupport.org

  Benodigde producten

  laptops, computers, lesmaterialen, kinderspeelgoed, kleding, schoenen.

  Routebeschrijving

  Bel Magdaline Gitahi voor route instructies +254 20 6766262 / 67. Je kunt gebruik maken van de executive service zij hebben gunstige tarieven contactpersoon Dorris +254720585872 vraag naar taxi chauffeur George hij weet de meeste Wos projecten te vinden.