Schoolgeld

 • Projectgegevens

  Aanmaakdatum: 12/05/2010 6:56am

  Project status: Afgerond

  Aanvraag: schoolgeld voor het outreach programma

  Begroting: ‚ā¨20500.0

  Omschrijving

  Goodhope is een organisatie die hoop geeft aan kwetsbare kinderen. Net iets buiten Nairobi bevindt zich Goodhope Village. Het bestaat uit een weeshuis, een school en een activiteitencentrum. Het ligt op een berg met uitzicht op de Masai-vallei. Daarnaast geven zij hoop aan kansarme kinderen door ze naar school te laten gaan. Ze richten zich op het gebied Vihiga ten noorden van Kisumu. Zij helpen 500 kinderen naar de lagere school te gaan door hen van uniformpjes en boeken te voorzien. 200 kinderen worden naar het vervolgonderwijs geholpen door voor hen het schoolgeld te regelen, Wings of Support zet zich in om schoolgeld voor het vervolgonderwijs bij elkaar te krijgen. De Keniaanse organisatie Clout verdubbelt onze inleg tot een maximum van 15.000 euro per jaar. Rotary Achterhoek Oost heeft zich ter ere van hun Lustrum feest ingezet voor Goodhope. Het uiteindelijke resultaat was 30.000 euro. 10.000 euro werd al als voorschot verstrekt begin dit jaar.Ook doneerde een Duitse delegatie nog eens 500 euro. Dankzij Rotary Achterhoek Oost kunnen 200 kinderen in school gehouden worden. Heel veel dank namens de kinderen van Good Hope. "Knowledge is Vital to prepare a child towards a better future"

 • Adres

  Lat: 36.689937

  Long: -1.426209

  Contact informatie

  Contactpersoon 1

  Naam: Yvonne de Graaf

  Functie: Projectcoördinator

  Email: yvonne@wingsofsupport.org

  Benodigde producten

  Tekenmateriaal, kleding, ondergoed. Er is een wensenlijst. Je kunt een donatie doen voor specifieke dingen op de lijst. Alles wat niet in het weeshuis gebruikt gaat worden wordt meegenomen naar het buitengebied in Vihiga vlakbij Kisumu waar het schoolgeld project gesteund wordt.

  Routebeschrijving

  Goodhope Village ligt op 5 km afstand van het centrum van Kiserian. Magdi Road at Kona Bidi. Bel of sms van te voren met de directrice Joyce Mudasia om je bezoek aan te kondigen +254)(0)721494981. Je kunt gebruik maken van taxi Patcab 0733720574. De eigenaar Patrick rijdt graag naar Wings of Support projecten en weet ze ook te vinden. De prijs is ongeveer 3500 KES. Afhankelijk van duur van het verblijf en aantal mensen, vier personen, een kleine taxi, tot zeven personen, een grote taxi. Geef van te voren door met hoeveel personen je gaat! Taxi Frida Bett weet ook de weg 0722852946.