QUITO SPRING CAMP 2009

 • Projectgegevens

  Aanmaakdatum: 01/15/2009 8:50pm

  Project status: Afgerond

  Aanvraag: Financiering voor het verblijf, eten, benodigdheden voor een activiteiten programma, van een 3 daags kamp (29, 30 en 31 mei a.s.) voor de kinderen uit Carmen Bajo (krottenwijk in Quito) en voor 30 lokale begeleiders.

  Begroting: €6663.0

  Omschrijving

  Met 133 straatkinderen (tussen de 4 en 14 jaar oud) uit de sloppenwijk Carmen Bajo in Quito Ecuador gaan wij op zomerkamp! Deze kinderen komen uit ontwrichte gezinnen, waarvan de ouders overdag nooit thuis zijn. Noodgedwongen leven ze op straat, en komen nooit buiten de wijk. Het project Infantil de Compassion gesponsord door “Compassion”, onder leiding van Pastor Fabian Errazo heeft een “opvanghuis” in dezelfde wijk opgericht waar de kinderen door de week onder gebracht worden. Er werken een paar vrijwillige leerkrachten op het project die de kinderen basis scholing geven. Drie keer in de week krijgen ze een warme lunch maaltijd. Ook komt er eens per twee maanden een arts die ze op ziektes controleert. Fabian vroeg Wings of Support om de kinderen een keer onbezorgd buiten hun dagelijkse miserabele omstandigheden te laten genieten van een kleine vakantie. Wij hebben 50 vrijwilligers uit Nederland en Ecuador in het laatste weekend van mei bereid gevonden de kinderen te begeleiden in sport en spel in een prachtige omgeving buiten de stad Quito.

 • Adres

  Lat: -78.460579

  Long: -0.12085

  Contact informatie

  Contactpersoon 1

  Naam: Petra Veling-Hensen

  Email: petra.h@wingsofsupport.org


  Contactpersoon 2

  Naam: Wouter Pleijsier

  Functie: Projectcoördinator

  Email: wouter@wingsofsupport.org

  Benodigde producten

  Transport (4 bussen van en naar het kamp) wordt gesponsored door "Ecole Idiomas" in Quito. Snoep, drinken, speelgoed, spelletjes, kamp bevoorrading.

  Routebeschrijving

  In de sloppen wijk "Carmen Bajo" hebben de straten geen namen. Bel Pastor Fabian Errazo om transport te regelen naar het Project. Mobile +593 (2) 9-5604842