Noodhulp voor Menino de Deus

 • Projectgegevens

  Aanmaakdatum: 05/07/2020 12:44pm

  Project status: Lopend

  Aanvraag: Noodhulp voor voedselpakketten tijdens de Corona crisis

  Begroting: €1491.0

  Omschrijving

  Voedselpakketten voor opvangcentrum in Rio de Janeiro. De crisis in Brazilië neemt dagelijks nog toe en er is dringend hulp nodig om deze tijd door te komen. Dagelijks gingen alle kinderen naar Menino de Deus voor extra schoolbegeleiding en om even te ontsnappen aan hun thuissituatie. Het centrum is gevestigd in een zeer gevaarlijke en armoedige wijk. Met de hulp van Wings of Support kunnen er 160 voedselpakketten uitgedeeld gaan worden aan de families van alle kinderen en de families van de medewerkers.

 • Adres

  Adres: Igreja a Gosto de Deus Rua: Presidente Humberto de Alencar Castelo Branco, 2915 CEP: 24420-005 São Gonçalo (Rio de Janeiro)

  Lat: -43.1728965

  Long: -22.9068467

  Contact informatie

  Contactpersoon 1

  Naam: Mireille Meijers

  Functie: Projectcoördinator

  Email: mireille@wingsofsupport.org


  Contactpersoon 2

  Naam: Fay Leijten

  Email: fay@wingsofsupport.org

  Benodigde producten

  Kleding, schoolmateriaal en voedsel.

  Routebeschrijving

  Het opvangtehuis Menino de Deus ligt in de gevaarlijke wijk genaamd Rocco. We raden het donateurs af om hier naartoe te gaan. Mocht je toch op eigen risico hierheen willen, neem dan contact op met ons PC’ers of direct met Eric Visser. Hij zal zorgen voor lokale begeleiding, anders kom je sowieso niet voorbij de slagboom. NB politie is in deze drugswijk ook niet welkom en er vinden met regelmaat politie invallen plaats.