Noodhulp 2.0 tijdens Corona

 • Projectgegevens

  Aanmaakdatum: 08/11/2020 10:15pm

  Project status: Lopend

  Aanvraag: SASO wil graag de €1500 noodhulp verdelen over de 11 medewerkers, omdat zij al ruim 5 maanden geen salaris hebben gekregen.

  Begroting: €1515.0

  Omschrijving

  Extra noodhulp voor SASO in Accra Afgelopen maand hebben ruim 55 families een voedselpakket gekregen. De samenwerking met UPCO is uitstekend gegaan en vele kinderen hebben eindelijk weer een gezonde maaltijd gehad. Sinds 16 maart is de school van SASO gesloten. Een plek waar dagelijks 136 kinderen niet alleen onderwijs, maar ook een maaltijd kregen. De nood-situatie is helaas nog lang niet voorbij en de 11 medewerkers van SASO hebben ondertussen al ruim 5 maanden geen salaris of enige vorm van vergoeding gekregen. Dit is inmiddels een groot probleem aan het worden, want meerdere medewerkers zijn nu genoodzaakt om elders werk te gaan zoeken omdat zij ook zelf kinderen hebben. Om dit te voorkomen zal deze aanvraag van noodhulp verdeeld gaan worden over de medewerkers, zodat zij hun werk kunnen voortzetten en juist in deze crisis langs de armste gezinnen kunnen blijven gaan. In 2018 en 2019 heeft SASO een outreach programma gedaan, waarbij ze langs de armste gezinnen gingen voor oa gratis voorlichting. Ze weten dus precies wie het meest hulp nodig heeft en willen graag juist nu door gaan met hun steun aan al deze gezinnen!

 • Adres

  Adres: Wiaboman - Pambros near the Salt Pond Factory PO Box 3316

  Stad: Mamprobi - Accra

  Land: Ghana

  Lat: -0.2872

  Long: 5.517976

  Contact informatie

  Contactpersoon 1

  Naam: Mireille Meijers

  Functie: Projectcoördinator

  Email: mireille@wingsofsupport.org


  Contactpersoon 2

  Naam: Erik Julian Labrana

  Functie: Projectcoördinator

  Email: erik@wingsofsupport.org

  Benodigde producten

  SASO wil graag de €1500 noodhulp verdelen over de 11 medewerkers, omdat zij al ruim 5 maanden geen salaris hebben gekregen.

  Routebeschrijving

  SASO ligt vlakbij de kust in de zeer arme wijk Dansoman. Het is met de auto binnen 45 minuten te bereiken, maar let even op de files want dat kan je zo een extra uur opleveren. Een taxi van het hotel kost je al snel €50, dus beter kun je contact opnemen met Cynthia zelf zodat ze een goedkopere taxi voor je kunnen regelen.