Muziek,een tent en stoelen

 • Projectgegevens

  Aanmaakdatum: 06/19/2018 7:57am

  Project status: Lopend

  Aanvraag: aanschaf van een muziekinstallatie,een grote tent en 150 stoelen

  Begroting: €10758.0

  Omschrijving

  Kigamboni Community Centre biedt arme kinderen in Kigamboni de mogelijkheid om te studeren. Er wordt altijd met de ouders overlegd over de hoogte van hun bijdrage en of ze in de mogelijkheid zijn.Daarnaast geeft het Centre naschoolse opvang en lessen aan dropouts(straatkinderen die niet de gelegenheid hebben gehad om naar school te gaan,na het 10e levensjaar worden zij op geen school meer geaccepteerd als ze de basisvaardigheden lezen en schrijven niet beheersen) Elke keer als KCC een evenement organiseert moeten de benodigde spullen worden gehuurd. Dit is best kostbaar vandaar hun aanvraag bij Wos om deze spullen te financieren,waardoor er minder kosten zijn.

 • Adres

  Adres: P.O. Box 4746

  Stad: Dar es Salaam

  Land: Tanzania

  Lat: 39.315233

  Long: 6.820199

  Contact informatie

  Contactpersoon 1

  Naam: Yvonne Welzen

  Functie: Projectcoördinator

  Email: yvonne.w@wingsofsupport.org


  Contactpersoon 2

  Naam: Fleur Scholten

  Functie: Projectcoördinator

  Email: fleur@wingsofsupport.org

  Benodigde producten

  KCC ligt in een wijk waar veel armoede is en zodoende zijn spullen als kleding altijd gewenst. Beter is om vooraf aan het bezoek contact op te nemen om te zien wat actueel nodig is.

  Routebeschrijving

  KCC ligt in de wijk Kigamboni. Vanaf het crewhotel een wanddeling van 15 minuten naar de ferry,de oversteek duurt 10 minuten en dan met een bajaji (tuktuk) een tiental minuten naar het project. Of met een taxi natuurlijk vanaf het hotel.