Minivan voor de kids

 • Projectgegevens

  Aanmaakdatum: 10/28/2020 2:29pm

  Project status: Lopend

  Aanvraag: Minivan vervoer kinderen uit de sloppenwijken

  Begroting: €10755.0

  Omschrijving

  Op initiatief van Gerda van Petersen werd in 2010 de stichting F.E.L.I.S. opgericht. Felis is Papiamento voor Gelukkig. De afkorting F.E.L.I.S. staat voor Felisidat Espasio Libertat i Speransa (Geluk Ruimte Vrijheid en Hoop). Wings of Support helpt Felis in de nieuwe aanvraag om de keuken aan te passen, om zo de kinderen dagelijks in hun warme maaltijd te kunnen voorzien. Deze stichting is opgericht met het doel een effectieve professionele organisatie te vormen die zich richt op de naschoolse opvang en begeleiding van kinderen. Op deze wijze kunnen de kinderen naast het onderwijs op school extra steun en onderwijs krijgen. Gerda is geboren op Curaçao en in Otrobanda opgegroeid. Speciaal voor de moeders maar ook voor de andere buurtbewoners zullen wij een multifunctioneel centrum worden. Het nieuwe project is het sponsoren van een minivan om zo meer kinderen te kunnen bereiken uit de sloppenwijken.

 • Adres

  Adres: Witteweg 44

  Stad: Willemstad

  Land: Curacao

  Lat: -68.938159

  Long: 12.113715

  Contact informatie

  Contactpersoon 1

  Naam: Benella Spelde

  Functie: Projectcoördinator

  Email: benella@wingsofsupport.org

  Benodigde producten

  Op dit moment kunnen ze speel- en knutselspullen gebruiken. Omdat het om een naschoolse opvang gaat gaan de kinderen daarna weer terug naar hun ouders

  Routebeschrijving

  F.E.L.I.S. ligt op ongeveer 25 minuten rijden van het crewhotel Papagayo. Gerda of Edu komt je graag ophalen om je met het project kennis te laten maken.