Met volle buik aan je huiswerk

 • Projectgegevens

  Aanmaakdatum: 03/23/2017 8:02pm

  Project status: Lopend

  Aanvraag: KELRU vraagt ons om steun van hun naschoolse opvang. Deze bestaat uit huiswerkbegeleiding, activiteiten en een dagelijkse warme maaltijd.

  Begroting: €5411.0

  Omschrijving

  KELRU staat voor Katlehong Early Learning Resource Unit en is een organisatie die zich richt op Early Childhood Development (ECD) in Katlehong, een township nabij Johannesburg in Zuid-Afrika. Zij zijn onder begeleiding van The Learning Trust, een organisatie die andere organisaties ondersteunt en helpt in de ontwikkeling. Zo verzorgt TLT begeleiding op het gebied van management en fundraising. Op deze wijze helpen zij vaak kleine en beginnende organisaties uit te groeien tot zelfstandige en goed functionerende organisaties. Wings of Support is via The Learning Trust in contact gekomen met KELRU en zal met dit eerste project ondersteuning bieden bij hun naschoolse opvang. Deze bestaat uit huiswerkbegeleiding, activiteiten en een dagelijkse warme maaltijd. KELRU is de enige organisatie in Katlehong die zich richt op dit deel van de ontwikkeling en begeleiding van de kinderen in de township. Zij zien de behoefte aan naschoolse opvang en begeleiding aan de grote groepen kinderen die rondhangen op straat.

 • Adres

  Adres: 824 Ramokonopi West Sontonga Road

  Postcode: 1431

  Stad: Katlehong

  Land: South Africa

  Lat: 28.150070

  Long: -26.364352

  Contact informatie

  Contactpersoon 1

  Naam: Marion Kappers

  Functie: Salesforce Admin

  Email: marion@wingsofsupport.org


  Contactpersoon 2

  Naam: Angela Burgt

  Email: angela@wingsofsupport.org

  Benodigde producten

  Schoolspullen zijn altijd welkom. Ook knutselspullen en dergelijke worden enorm gewaardeerd.

  Routebeschrijving

  Voor een bezoek kun je het beste contact opnemen met de leiding van het project: Maria Monama via mariamonama404@gmail.com