Joint Mentorship Project

 • Projectgegevens

  Aanmaakdatum: 06/08/2015 9:15am

  Project status: Lopend

  Aanvraag: Aanvraag voor ondersteuning van lopende kosten en uitbreiding van het succesvolle JMP, mede gesponsord door 'De Ranken'.

  Begroting: ‚ā¨22133.0

  Omschrijving

  PSP heeft al jaren een groot programma lopen om beginnende leraren in townships te ondersteunen. Dit door het Joint Mentorship Project (JMP), waarbij de leraren uitgebreid worden begeleid en gecoacht on the job. Hierbij wordt ook gebruik gemaakt van 'TeachSmart', een handboek dat eerder door WOS is gesteund. De aanvraag betreft voortgezette steun voor het JMP programma en in 2e instantie uitbreiding hiervan naar de Eastern Cape. Deze interesse geeft meteen het succes aan van het programma in de Western Cape! Daarnaast wordt geld gevraagd voor het bijdrukken van TeachSmart, en het sponsoren van lopende kosten van het kantoor en ook het 'Cluster Project', waarbij de 15 scholen die het het zwaarst hebben, extra worden gesteund met begeleiding en coaching.

 • Adres

  Lat: 18.554535

  Long: -34.002866

  Contact informatie

  Contactpersoon 1

  Naam: Wido Wilde

  Functie: Projectcoördinator

  Email: wido@wingsofsupport.org


  Contactpersoon 2

  Naam: Angela Burgt

  Email: angela@wingsofsupport.org

  Benodigde producten

  Aanvraag voor ondersteuning van lopende kosten en uitbreiding van het succesvolle JMP, mede gesponsord door 'De Ranken'.

  Routebeschrijving

  Geen informatie aanwezig.