Herplaatsing kinderen

 • Projectgegevens

  Aanmaakdatum: 05/23/2009 7:57pm

  Update datum: 05/19/2015 12:00pm

  Project status: Afgerond

  Aanvraag: Vanwege ernstige problemen met de leiding van het weeshuis Stars for Jesus/Morning Star assisteert WOS met het herplaatsen van 70 kinderen.

  Begroting: €6003.0

  Omschrijving

  De weeshuizen Stars for Jesus en Morning Star zullen worden gesloten en alle kinderen worden verspreid over verschillende weeshuizen. De overheid zorgt voor de voedsel. Help a Child of Africa zorgt voor het schoolgeld en Wings of Support gaat zorgen voor de benodigde materialen zoals; stapelbedden, linnengoed, toilet artikelen etc. Eindelijk zullen de 70 kinderen in veilige huizen gaan wonen!

  Update

  Enige tijd geleden had Helene van der Roest contact met de social worker van de Overheid die verantwoordelijk was voor het herplaatsen van de kinderen. Met degene die in de verschillende weeshuizen zijn gebleven gaat het goed. Dertien van hen zijn destijd teruggegaan naar het oude weeshuis. Hoe het met hen is is niet helemaal duidelijk. De oudere jongens van stars doen het heel goed. Er is weer geld gekregen via een andere organisatie om nog een aantal te helpen met onderwijs en opleiding voor de komende twee jaar.

 • Adres

  Lat: 36.887283

  Long: -1.284778

  Contact informatie

  Contactpersoon 1

  Naam: Yvonne de Graaf

  Functie: Projectcoördinator

  Email: yvonne@wingsofsupport.org


  Contactpersoon 2

  Naam: Paul Rommerts

  Functie: Projectcoördinator

  Email: paul.r@wingsofsupport.org

  Benodigde producten

  n.v.t.

  Routebeschrijving

  De kinderen worden in verschillende huizen ondergebracht.