GHC schoolgeld

 • Projectgegevens

  Aanmaakdatum: 09/13/2014 12:20am

  Project status: Afgerond

  Aanvraag: Aanvraag voor sponsoring van het schoolgeld voor een deel van ce kinderen waarvan de ouders het niet kunnen opbrengen dit te betalen.

  Begroting: ‚ā¨5722.0

  Omschrijving

  Grapevine Community School is een kleine school in de Matopeni sloppenwijk van Nairobi. De school bestaat momenteel uit zes kleine klaslokalen die met golfplaat zijn gebouwd. De oprichter van de school, Josephat, vraagt om hulp in vorm van een bijdrage voor het schoolgeld. Een deel van de leerlingen is zo arm dat er voor hen geen schoolgeld betaald kan worden. Ze zijn (geheel of deels) wees, of de ouders verdienen zo weinig dat het zich niet kunnen veroorloven om schoolgeld te betalen. Wings of Support heeft al eerder geholpen met de aanschaf van schoolboeken, schooluniformen, schooltassen, sportkleding en schoolmeubulair voor de kinderen en voor de leraren. Ook heeft de Basisschool Pirapoleon uit Austerlitz een themaweek gehouden voor WoS en in totaal 3350 euro opgehaald voor Grapevine Hope Center.

 • Adres

  Lat: 36.92899

  Long: -1.261223

  Contact informatie

  Contactpersoon 1

  Naam: Suzanne van den Oudenhoven

  Email: suzanne.o@wingsofsupport.org


  Contactpersoon 2

  Naam: Hanna Paul

  Functie: Projectcoördinator

  Email: hanna@wingsofsupport.org

  Benodigde producten

  Schoolgeld

  Routebeschrijving

  Ga niet alleen naar Matopeni. Het is verstandiger om contact op te nemen met de Grapevine school en (tegen een vergoeding) op te laten halen in het crew hotel.