Gezellig uitje en weer even kind zijn.

 • Projectgegevens

  Aanmaakdatum: 06/09/2017 12:32pm

  Project status: Lopend

  Aanvraag: financiering voor uitje van de kinderen

  Begroting: ‚ā¨513.0

  Omschrijving

  Het is immiddels al weer een tijdje geleden dat de kinderen van Another Hope nog een uitje hebben gehad. Het grootste deel van het gesponsorde geld gaat in de school en dagelijkse benodigdheden zitten waardoor ontspanning en dagje uit al gauw geen prioriteit is. Met Wings of Support is het weer mogelijk om een kind weer kind te laten zijn en lekker te kunnen picknicken en ravotten.

 • Adres

  Adres: Hoima Road

  Postcode: Nansana East II Zone

  Stad: Kampala, Wakiso District

  Land: Uganda

  Lat: 32.483225

  Long: 0.39765

  Contact informatie

  Contactpersoon 1

  Naam: Lyda Mallant

  Functie: Projectcoördinator

  Email: lyda@wingsofsupport.org

  Benodigde producten

  Zwarte schoenen in alle maten, verplicht bij het schooluniform. Loopwagentjes en andere beentraining also hulp bij het staan en leren lopen. Handdoeken, lakens, kleding van 0 tot 21, baby artikelen, zeep, speelgoed (in het bijzonder poppen) en rijst.

  Routebeschrijving

  Another Hope Children Ministries ligt ten zuid-westen van Kampala op maximaal anderhalf uur rijden vanaf het crewhotel. Bij minder verkeer kan het sneller. Ruth en Daniel komen je met alle plezier ophalen en brengen je uiteraard ook weer terug.De brandstofkosten zijn ongeveer US$30. Raadpleeg altijd het Crew Information Sheet om te bepalen of het gedurende jouw reis mogelijk is om het project te bezoeken.