Empower the girls!

 • Projectgegevens

  Aanmaakdatum: 10/26/2019 9:49pm

  Project status: Lopend

  Aanvraag: Safe Spaces gaat structuren opzetten bij een Wos project zodat meisjes wekelijks getraind worden om ze sterk te maken!

  Begroting: €5147.0

  Omschrijving

  Safe Spaces bekrachtigd 100 den meisjes in Mathare slum. Oprichtster Peninah Musyimi is het gelukt om de slum te overleven en zelfs ook nog rechten te studeren aan de universiteit. Hoe ze dat gedaan heeft kun je lezen en bekijken op de website https://www.safespaces-nairobi.org. Haar levenswerk is nu het creeren van veilige plekken voor meisjes om van daaruit bekrachtigd te worden lichamelijk en geestelijk om de slum te kunnen overleven. Dit heeft ze gedaan door het opzetten van structuren waarbij bekrachtigde meisjes jongere meisjes steunen. Peninah wil heel graag haar structuur op gaan zetten binnen Boston Children Centre. Boston Children Centre zal ook een structuur gaan opzetten voor de jongens. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de kennis en ervaring van Safe Spaces. Dit wordt een aparte aanvraag binnen Boston Children Centre.

 • Adres

  Adres: Umoja Junction, Kangundo road, direction KCC, follow road next to Wakulima market, till far end,

  Postcode: OuteringSubwayStat

  Land: Kenya

  Lat: 36.8871730

  Long: -1.2714783

  Contact informatie

  Contactpersoon 1

  Naam: Michael Os de Man

  Functie: Projectcoördinator

  Email: michael.o@wingsofsupport.org


  Contactpersoon 2

  Naam: Marlies Van Waveren

  Functie: Projectcoördinator

  Email: marlies@wingsofsupport.org

  Benodigde producten

  dameskleding, basketbal sportkleding, sportschoenen, laptops, damesondergoed,

  Routebeschrijving

  Na toestemming van KLM security is het project te bezoeken. KLM eist dat je gebruik maakt van de Executive service. Reserveer de taxi tijdig (een paar dagen voor de dag) via Dorris +254720585872 vraag naar chauffeur George (+254714745011). Instructiies; after Umoja Junction direction Kangundo road than direction KCC, follow road next to Wakulima market, till far end. The office is in the area right hand side of Outering Subway Station where the streets have no name. Maak van te voren een afspraak met programma manager Peninah +254798881735.