Eindelijk eigen vervoer

 • Projectgegevens

  Aanmaakdatum: 09/09/2013 12:13am

  Project status: Afgerond

  Aanvraag: Aanschaf van eigen vervoer, waardoor tijd efficienter besteed en taxikosten bespaard worden.

  Begroting: €10000.0

  Omschrijving

  In mei 2012 werd door Liesbet Willems de Padma opgericht. Deze NGO ondersteunt kinderen, jongeren en vrouwen die slachtoffers zijn van familiaal en/of seksueel geweld. Padma werkt met een team van psychologen, een psychopedagoge, sociaal werkster en een advocate/fondswerver. Er wordt samengewerkt met Belgische en Peruaanse instanties en organisaties. De projecten situeren zich in de sloppenwijken van het district Villa El Salvador, Lima, Peru. Omdat Lima heel erg uitgestrekt is, moeten er grote afstanden naar de verschillende projecten worden afgelegd. Dit kost veel tijd en geld. Eigen vervoer zou een enorme verbetering en besparing zijn; zowel in tijd als financieel. Deze eigen auto zal worden ingezet voor transport van kinderen van huizen naar kinderopvang en ook voor uitstapjes naar bijvoorbeeld de zoo. Daarnaast zal het eigen vervoer ook van pas komen voor vervoer van materialen voor gaarkeukens, kinderopvang, speelplein etc.

 • Adres

  Lat: -76.99601

  Long: -12.119558

  Contact informatie

  Contactpersoon 1

  Naam: Barbara Bregman

  Functie: Projectcoördinator

  Email: barbara@wingsofsupport.org


  Contactpersoon 2

  Naam: Astrid Pauwels

  Functie: Projectcoördinator

  Email: astrid.p@wingsofsupport.org

  Benodigde producten

  De kinderen hebben niet veel dus kleding (kleine kindermaten want de Peruaanse kinderen zijn maar klein) en speelgoed altijd welkom! Ook hiervoor het beste via Liesbet Willems.

  Routebeschrijving

  Op ongeveer 45 min rijden van het crewhotel ligt La Cuna, een van de projecten van Padma. Voor bezoek kun je het beste Liesbet Willems even van tevoren contacten. Met plezier regelt zij vervoer van en naar de school.