een highschool om trots op te zijn

 • Projectgegevens

  Aanmaakdatum: 08/15/2015 2:34pm

  Project status: Afgerond

  Aanvraag: een renovatie van het voormalige missiehuis. realisatie van huiskamers met keukentjes en afgescheiden slaapplekken voor de bewoners(meisjes). privacy voor elke leerling en gezamenlijke ruimtes voor sociale activiteiten(samen koken/studeren.

  Begroting: €28500.0

  Omschrijving

  Een high school voor de kinderen van Blessed Generation. De kinderen van Blessed Generation werden na het beëindigen van de lagere school op verschillende scholen ondergebracht voor vervolgonderwijs. Geen ideale situatie voor deze kwetsbare kinderen. In Ruiru, bij Nairobi, wordt nu een High school gebouwd zodat deze kinderen bij elkaar kunnen blijven. Hier is veel geld voor nodig en Wings of Support draagt haar steentje bij door het financieren van het meisjesverblijf.

 • Adres

  Lat: 36.957609

  Long: -1.148617

  Contact informatie

  Contactpersoon 1

  Naam: Yvonne Welzen

  Functie: Projectcoördinator

  Email: yvonne.w@wingsofsupport.org

  Benodigde producten

  Computers in goede staat.

  Routebeschrijving

  De veiligheidssituatie is precair in Nairobi. De bemanning mag het hotel niet verlaten tijdens de stop. Ik heb tijdens mijn vakantie dit project bezocht. Als U tijdens een verblijf in Kenia dit project wilt bezoeken, kan er vervoer geregeld worden van Blessed Generation. De school is gevestigd in Ruiru, op ongeveer 45 autominuten van Nairobi.