Educatief zomerkamp voor kansarme kinderen

 • Projectgegevens

  Aanmaakdatum: 05/05/2017 8:03pm

  Project status: Lopend

  Aanvraag: Educatief zomerkamp voor kansarme kinderen in natuur Delta in Roemenie

  Begroting: €3771.0

  Omschrijving

  Al 10 jaar lang heb ik contact de organisatie “Touched Romania”. Elk jaar wordt er getracht om een zomerkamp te organiseren voor kansarme kinderen. De zomer is erg warm in de hoofdstad (temperaturen rond de 40 graden) en de moeders zijn druk bezig met werk en huishouden. De organisatie geeft de kinderen de mogelijkheid om uit hun dagelijkse misere te halen en mee te doen met een kamp in de natuur. De kinderen komen alleen op school in contact met algemene en sociale ontwikkeling omdat de moeders vaak geen kennis, tijd en kunde hebben. Veel kinderen verlaten vroegtijdig hun school. Op speelse wijze komen de kinderen tijdens het kamp in contact met de natuur (boottocht), het nut van onderwijs en creativiteit (workshops) en sociale omgang (manner course) en het opbouwen van zelfvertrouwen (building communication abilities) (romaniatourism.com/danube-delta.html) (sunlightcamp.wordpress.com)

 • Adres

  Adres: Strada Badea Cartan Nr. 8 Bucharest, Sector 2, Romania

  Lat:

  Long: N44.45.2E26.11.2

  Contact informatie

  Contactpersoon 1

  Naam: Samia Visser

  Functie: Projectcoördinator

  Email: samia@wingsofsupport.org


  Contactpersoon 2

  Naam: Eva Bosnjakovic

  Functie: Projectcoördinator

  Email: eva@wingsofsupport.org

  Benodigde producten

  In het WOS depot staat altijd een gevulde koffer klaar. Deze kan je meenemen, als lid van WOS, als de map is ingevuld. In de koffer zitten plastic zakken, labels en naam stickers en kan afgegeven worden bij de receptie. Graag een mail naar samia.visser@klm4u.com zodat de organisatie weet dat er goodies voor ze klaar liggen Benodigheden: Babykleertjes en benodigheden, kinderkleding, speelgoed maar geen knuffels, schoolspullen, nette dameskleding, beddengoed, handdoeken en keuken gerei.

  Routebeschrijving

  Als je belt en je vindt het leuk om het opvanghuis te bezoeken, dan wordt je opgehaald. Je kan dan contact opnemen met Lidia Stoichici Een taxi nemen kan ook maar maak dan van te voren goede prijsafspraken Wil je zelf gaan van Intercontinental Hotel: Street Vasile Lascar nr. 164, Sector 2, Bucharest From PiataUniversitatii (where Hotel Intercontinental is located) go to Piata Romana one stop by Metro and then take right to PiataGemeni , about two stops . From here take first right on Vasile Lascar nr. 164.