Bouwkosten leslokalen

 • Projectgegevens

  Aanmaakdatum: 01/13/2010 2:03pm

  Project status: Afgerond

  Aanvraag: Na het laatste deel van de grond te hebben gefinancierd, is het tijd om een stevig onderkomen te gaan bouwen voor de kinderen. De huidige school is gemaakt van leem. Het lemen deel willen we gaan vervangen door steen en ook een harde vloer leggen.

  Begroting: €400.0

  Omschrijving

  Na het laatste deel van een stuk grond te hebben gefinancierd, gaan we natuurlijk weer een stukje verder! Sylvester, de initiatiefnemer van de Vision Nursery School, wilde zo snel mogelijk met zijn school beginnen en is meteen aan de slag gegaan. Hij heeft drie lokalen van takken en leem gebouwd. Omdat het meer stabiliteit nodig heeft, wil Wings of Support hier materiaal voor leveren. We gaan het lemen gedeelte vervangen door stevige muren en een harde vloer. De kinderen zitten nu nog in het zand. Op zaterdag 23 januari zullen we, na de voetbalwedstrijd, die ze in de gesponsorde shirts van Wings of Support gaan houden, het goede nieuws vertellen dat ze kunnen gaan beginnen met de verbouwing. Als de verbouwing heeft plaatsgevonden willen we in een vervolgproject schoolbanken laten maken, zodat de kinderen niet meer op de grond hoeven zitten.

 • Adres

  Lat: 39.814796

  Long: -3.808761

  Contact informatie

  Contactpersoon 1

  Naam: Nathali Pas

  Email:

  Benodigde producten

  Schrijfwaren, kleding, sportattributen, spelletjes, luiers, ook veel te krijgen in de locale supermarkt.

  Routebeschrijving

  Vanaf het crew hotel is het ongeveer 20 minuten rijden. Annemarie de Jong, echtgenote van onze maintenance collega, rijd je er graag naar toe. Je kunt haar bellen op: +254.733527341