Boston Secondary school

 • Projectgegevens

  Aanmaakdatum: 03/02/2011 9:01pm

  Project status: Afgerond

  Aanvraag: bouw secondary school

  Begroting: ‚ā¨10471.0

  Omschrijving

  Met het project KE-126 hielpen wij het Boston Children Centre met het bouwen van een lokaal voor de secondary school. Dit is voor het volgende schooljaar niet meer genoeg. Boston Children Centre heeft een stuk grond gedoneerd gekregen van het dorpshoofd. De fundering ligt er al en is betaald door twee prive personen. Na een half jaar fundraisen is het niet gelukt om meer sponsoren te vinden. We willen heel graag de eerste drie lokalen gaan betalen en dan hopen we dat andere sponsoren net zo enthousiast worden als wij. Het is eerder gelukt met de lagere school. Bij ons eerste bezoek in 2008 stonden er hutjes van golfplaten en nu staat er een mooie stenen lagere school en een kleuterschool. Een topprestatie!

 • Adres

  Lat: 36.913204

  Long: -1.272764

  Contact informatie

  Contactpersoon 1

  Naam: Yvonne de Graaf

  Functie: Projectcoördinator

  Email: yvonne@wingsofsupport.org

  Benodigde producten

  Engelse boeken, wereldkaarten, pennen, potloden, schriften, tekenpapier, eigenlijk alles op het gebied van leermateriaal. Ook kinderkleding en schoenen voor met name oudere kinderen 6 tot en 16 jaar zijn zeer welkom!

  Routebeschrijving

  Wanneer men het project wil bezoeken kan men taxichauffeur John Wanjuki bellen. Zijn telefoonnummer is 0722787405. Het is ongeveer een half uur rijden vanaf het crewhotel. De kosten voor heen en terug zijn ongeveer 5000 Kenya Shillings, dit is omgerekend rond de 42 euro. De taxichauffeur blijft dan ter plekke wachten.