Boston Childrens Center weer een stuk vooruit!

 • Projectgegevens

  Aanmaakdatum: 10/12/2012 6:43pm

  Project status: Afgerond

  Aanvraag: Water, klaslokaal en lesmaterialen voor het laboratorium.

  Begroting: ‚ā¨9438.0

  Omschrijving

  We hebben het Boston Children Center, gelegen in de Matopeni Slum in Nairobi, al meermaals geholpen. Dit keer gaan we bijdrage in de kosten voor de waterrekening van 2012, door vertraging van het waterput project biedt Wings of Support aan deze kosten op zich te nemen. Verder vragen ze ons om laboratoriummaterialen zodat de kinderen van secondary school hun examens kunnen doen. Ook vragen ze ons om financiele hulp om een nieuw klaslokaal te bouwen zodat de kwaliteit van het onderwijs niet te lijden krijgt onder het aantal kinderen in een klas. Deze aanvraag zal Boston Children Center helpen nog verder te groeien en zal nog meer kinderen (nu 425) direct ten goede komen.

 • Adres

  Lat: 36.913204

  Long: -1.272764

  Contact informatie

  Contactpersoon 1

  Naam: Caroline Liem

  Email: caroline.l@wingsofsupport.org


  Contactpersoon 2

  Naam: Yvonne de Graaf

  Functie: Projectcoördinator

  Email: yvonne@wingsofsupport.org

  Benodigde producten

  Engelse boeken, wereldkaarten, pennen, potloden, schriften, tekenpapier, eigenlijk alles op het gebied van leermateriaal. Ook kinderkleding en schoenen voor met name oudere kinderen 6 tot en 16 jaar zijn zeer welkom!

  Routebeschrijving

  Wanneer men het project wil bezoeken kan men contact opnemen met Stephen Okwaro op: bostonchildrencentre@yahoo.com Stephen kan het vervoer voor je regelen. Het is ongeveer een uur rijden vanaf het crewhotel. De kosten voor heen en terug zijn ongeveer 5000 Kenyan Shillings, dit is omgerekend rond de 42 euro. De taxichauffeur blijft dan ter plekke wachten. Of je regelt een taxi vanaf het hotel en je neemt het telefoonnummer van Stephen +25472143535 mee (Matopeni slum, in de buurt van Politie bureau) spreek van te voren een prijs af (inclusief wachten).