Bigger steps forward

 • Projectgegevens

  Aanmaakdatum: 02/03/2015 8:35am

  Update datum: 10/09/2020 6:29pm

  Project status: Lopend

  Aanvraag: Lopende kosten voor 5 jaar om nog meer kinderen onderwijs te kunnen geven met de juiste zorg, dagelijkse lunches en begeleiding.

  Begroting: €50503.0

  Omschrijving

  Geen informatie aanwezig.

  Update

  Dankzij de vijf jaar lopende kosten te betalen is CSM veel stabieler geworden. Er staat een school voor de toekomst, door Covid19 waren er vele uitdagingen, voedsel schaarste en veel huiselijk geweld en zelfdodingen. Alles wat er al was voor de Covid 19, alleen erger. De school is ook dicht geweest en langzaam gaat alles weer open. Gelukkig konden ze door de hulp van Wings of Support veel hulp bieden. De salarissen van de leraren konden doorbetaald worden en er was geld om te helpen met aankoop van voedsel. CSM is een grote aanwinst voor de lokale samenleving zowel op sociaal en hulpverlenend niveau. We kijken positief naar de voorgaande jaren en nog positiever naar de toekomst. Er is veel bereikt. Dit is het eerste jaar dat er zes kinderen eindexamen gaan doen. Ik ben trots dat ik deel mocht nemen aan dit project met zoveel gedreven en mooie mensen die hun hart op de juiste plek hebben.

 • Adres

  Adres: Opposite Lweza Clays Factory

  Stad: Wakiso District

  Land: Uganda

  Lat: 32.477474

  Long: 0.174923

  Contact informatie

  Contactpersoon 1

  Naam: Lyda Mallant

  Functie: Projectcoördinator

  Email: lyda@wingsofsupport.org


  Contactpersoon 2

  Naam: Michael Os de Man

  Functie: Projectcoördinator

  Email: michael.o@wingsofsupport.org

  Benodigde producten

  Lopende kosten voor 5 jaar om nog meer kinderen onderwijs te kunnen geven met de juiste zorg, dagelijkse lunches en begeleiding.

  Routebeschrijving

  Geen informatie aanwezig.