Bekrachtigen van vrouwen en kinderen uit de slum.

 • Projectgegevens

  Aanmaakdatum: 01/31/2020 10:11pm

  Project status: Lopend

  Aanvraag: Uitjes en trainingen met als doel Keniaanse vrouwen en kinderen te bekrachtigen.

  Begroting: €13363.0

  Omschrijving

  De "Kinyago Ladies" gaan net zoals vorig jaar uitjes en trainingen organiseren voor de vrouwen en kinderen van de Puwani slum. Wings of Support zal de uitjes en de trainingen ook dit jaar weer financieren. De trainingen gaan over kinderrechten, zelfverdediging, hygiene, Hiv etc). Tijdens de tripjes worden nieuwe leiders geselecteerd die een voorbeeld functie kunnen gaan vervullen voor de kinderen van de Puwani slum. Het gehele jaar door zijn de verschillende groepen (koor, voetbal, verhalenvertellen, zelfverdediging, scouts) en de leiders actief in de vorm van naschoolse activiteiten. Het jaar zal worden afgesloten met een Kersfeest. Ook een deel van dit feest zal Wings of Support betalen. De leden van de CBO dragen zelf ook bij aan delen stukjes van de aanvraag. Ontzettend knap dat deze dames zich zo inzetten om hun directe omgeving te verbeteren. Terwijl ze zelf ook erg hun best moeten doen om voor hunzelf en hun gezin te zorgen. De uitjes en de trainingen hebben een zeer positieve invloed op de gemeenschap.

 • Adres

  Adres: 16254-00610, Lamu Rd,

  Stad: Nairobi

  Land: Kenia

  Lat:

  Long: -1.285314.36

  Contact informatie

  Contactpersoon 1

  Naam: Eva Bosnjakovic

  Functie: Projectcoördinator

  Email: eva@wingsofsupport.org


  Contactpersoon 2

  Naam: Michael Os de Man

  Functie: Projectcoördinator

  Email: michael.o@wingsofsupport.org

  Benodigde producten

  plastic bekers en borden, bestek, first aid materialen, LED-zaklampen, etui's, rugzakjes, sportschoenen, t-shirts, slaapzakken, lakenzakken, naaigerei (o.a. grijs garen), ondergoed, laptops, naaimachines

  Routebeschrijving

  Taxi Chauffeur Evans Kamunyu kan je opikken van het crew hotel wachten en weer terugbrengen. Mobile: +254 720905815 Whatsapp: +254 726956034 email: friendstaxi.em@gmail.com Neem altijd van te voren contact op met Lillian om erachter te komen of een van de vrouwen beschikbaar is om je op te vangen. Je kunt ook gebruik maken van een taxi van crew transport. Neem dan 72 uur van te voren contact op met de planner Dorris +254 720585872 Instrukties voor de taxi chauffeur: for taxi driver - St.Johns Community center - gate just before coming to St.Johns Church in PUMWANI - is behind Pumwani Maternity Hospital - Eastleigh. In order for people to meet you up at st.Johns - use the phone for LILLIAN: +254 710 429 033 (Chairperson for Kinyago Ladies) ANNE TRIZAH: +254 725 464 466 (she is also on WhatsUp with same number) see her email above.