APT cursus oktober 2018

 • Projectgegevens

  Aanmaakdatum: 09/05/2018 9:08am

  Project status: Lopend

  Aanvraag: Sponsoring voor een follow-up APT cursus. Met papier, karton meel en water kunnen er stoelen en tafels gemaakt worden voor kinderen met beperkingen.

  Begroting: €3753.0

  Omschrijving

  Follow-up APT cursus in Ghana In april heeft de eerste APT cursus succesvol plaatsgevonden en nu is het tijd voor de vervolg workshop. Wederom zullen de 20 deelnemers tijdens 2 weken uitleg krijgen om meubels te kunnen maken van duurzame en goedkope materialen. De meubels zullen op maat gemaakt worden voor kinderen met beperkingen, zodat ze gemakkelijker weer mee kunnen draaien in het dagelijkse leven.

 • Adres

  Adres: Number M3, New Otinshie,

  Postcode: East Legon

  Stad: Accra

  Land: Ghana

  Lat: -0.139483

  Long: 5.646432

  Contact informatie

  Contactpersoon 1

  Naam: Mireille Meijers

  Functie: Projectcoördinator

  Email: mireille@wingsofsupport.org


  Contactpersoon 2

  Naam: Marthe Klap

  Functie: Projectcoördinator

  Email: marthe.k@wingsofsupport.org

  Benodigde producten

  Schoenen, kleding, tandenborstel en tandpasta.

  Routebeschrijving

  Vanaf het Mövenpick crew hotel is het zonder file een half uur met de taxi, met file kan dit ruim een uur zijn. De school van de Multikids Foundation ligt in East Legon. Je gaat naar het America House, neem Ajiringanor Road en zodra je aan de rechterkant het Shell tankstation passeert neem je na ongeveer 20 meter de eerste weg linksaf. Hier staat al een bord met Multikids Inclusive School. Daarna eerste straat rechtsaf en helemaal de weg omhoog afrijden tot je niet verder kunt. Bestemming bereikt :-)