Update: vanwege de Corona crisis is het golftoernooi helaas uitgesteld naar volgend jaar!

Wings of Support Open Golftoernooi | 15 mei 2020, Lieren

Vrijdag 15 mei is het weer zover! Dan vindt het Wings of Support Open Golftoernooi plaats op golfbaan De Scherpenbergh in Lieren. We hopen dat u zich weer in grote getale zult opgeven voor dit gezellige golftoernooi. Hieronder leest u meer over de inschrijving en het programma.

Schrijf u snel in, want vol is vol!

Wij hopen u 15 mei te mogen begroeten voor een sportieve dag vol golf en gezelligheid.

Het inschrijfgeld bedraagt, net als ieder jaar, €150 p.p. Van deze €150 gaat tenminste €40 rechtstreeks naar Wings of Support. Het restant is uiteraard een vergoeding voor de greenfee, hapjes, drankjes en een overheerlijk barbecue buffet. Natuurlijk krijgt u een business class verzorging gedurende de gehele dag.

U kunt zich individueel inschrijven, maar natuurlijk ook met een flight. Ook de niet-golfers zijn van harte welkom. De kosten, inclusief catering en kleine bijdrage voor Wings of Support bedragen dan €75 p.p.

Wilt u deelnemen aan het Wings of Support Open, meldt u zich dan uiterlijk 1 mei aan via golftoernooi@wingsofsupport.org. Vermeldt u hierbij uw naam, factuuradres, mailadres en handicap. De inschrijving is pas definitief wanneer het factuurbedrag betaald is

Vanaf 11.00 uur bent u van harte welkom. Het startsein van de Shotgun is om 12.30 uur. Na 18 holes zien we u graag terug op de 19e voor de borrel, een uitgebreid barbecue buffet, inclusief live cooking. Aansluitend volgt de prijsuitreiking.

Daarna vindt traditioneel de loterij en de veiling t.b.v. Wings of Support plaats. Ook dit jaar hebben we weer verrassende en mooie veilingitems voor u in petto.

De prijzen en veilingitems zullen hier zo spoedig mogelijk gepubliceerd worden.

11.00 uur – ontvangst
12.30 uur – Shotgun
17.00 uur – borrel
18.30 uur – barbecue met prijsuitreiking
19.30 uur – loterij en veiling

Locatie

Klik op de foto hiernaast om naar de website te gaan van Scherpenbergh in Lieren

Sfeerimpressie

Klik op de button voor een sfeerimpressie van het Wings of Support Open Golftoernooi uit het digitale WOSwijs magazine

Klik hier!
Met ongelooflijk veel dank aan alle sponsoren en vrijwilligers!

Namens de kinderen die gesteund kunnen worden door Wings of Support