Over ons

Wings of Support is een particulier initiatief van de medewerkers van KLM. Getracht wordt kinderen in landen waar deze maatschappij op vliegt te helpen door middel van het faciliteren van onderwijs, opvang en medische hulp. Hiermee wil Wings of Support een duurzame verbetering van de kwaliteit van het leven van kinderen bewerkstelligen in hun eigen leefomgeving. Het ondersteunen van de hulpprojecten gebeurt in principe op de plaats van KLM bestemmingen met financiële steun van onze donateurs en sponsors.

JIJ KAN HET VERSCHIL MAKEN

Ja, ik doneer !

Projecten uitgelicht

Hieronder een aantal van onze projecten uitgelicht.

afbeelding voor dit project kon niet gevonden worden

Teacher’s Project

Steun voor de leraren van SASO in Accra. Het afgelopen jaar is de school van SASO helaas dicht geweest door de COVID-19 maatregelen vanuit de Ghanese overheid. De kinderen kregen geen onderwijs en vele volwassenen zijn hun baan kwijt geraakt. Langzaamaan wordt alles weer opgestart en hierbij helpen we graag. Wings of Support zal de leraren en leraressen steunen door de komende 12 maanden hun salaris te betalen. Zij kunnen dan hun werk voortzetten en de kinderen extra helpen waar dat nodig is!

Meer info
afbeelding voor dit project kon niet gevonden worden

Medicinale afvalverwerking machine

OTC weet nog steeds, met steun van velen, jaarlijks honderden kinderen en volwassenen fundamenteel te helpen, door hen protheses aan te meten. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld veel kinderen voor het eerst van hun leven lopen. Deze keer hebben ze onze hulp gevraagd om een medicinale afvalverwerkingsmarkt machine te sponsoren, dit ivm het medische en afval wat zij produceren na het behandelen en verzorgen van de kinderen en volwassenen Zo kunnen zij hun eigen afval op een milieuvriendelijke en duurzame wijze verwerken

Meer info
afbeelding voor dit project kon niet gevonden worden

Salaris school therapist

Good Hope Psychological Service doet wederom een beroep op ons om voor 2 jaar 2 salarissen voor 1 dag per week te betalen voor schooltherapeuten. Zij zien kinderen op 2 verschillende scholen die problemen hebben vanwege agressie, pesten, angsten en/of die niet mee kunnen komen in het reguliere onderwijs vanwege een laag IQ door bijvoorbeeld het Foetaal Alcohol Syndroom.

Meer info

DIT HEBBEN WE IN 2016 BEREIKT


€554.170 besteed aan inkomsten & reserves


We hebben 67 projecten opgezet


In welgeteld 20 verschillende landen


Ondertussen hebben we ook 18.719 kinderen geholpen

Vrijwilligers


Wings of Support wordt bemand door onbetaalde medewerkers. Alle medewerkers zijn werkzaam bij de KLM of Martinair en doen het werk voor Wings of Support naast hun reguliere baan. Voor alle medewerkers functies geldt: vrijwillig is niet vrijblijvend! Er zijn vele verschillende functies bij Wings of Support, variërend van medewerker communicatie en IT specialist tot projectcoördinator.


Kom in actie