St. Paul Children Care Centre

Projectgegevens

Projectnaam: St. Paul Children Care Centre
Aanmaakdatum: 26-10-2008
Projectstatus: Afgerond
Aanvraag: Opknappen waterverkooppunt, aanpassen van de poort, aankopen van bedden en matrassen
Begroting: € 5.335,00
Instelling: St. Pauls Children Care Centre
Land: Kenia
Locatie:

Benodigde producten

Oude KLM schorten (hiervan worden uniformpjes gemaakt!), schoenen!/kleding vooral voor leeftijden 4 tot 15, BHtjes/ondergoed, Engelse leesboeken, pennen/potloden/schriften, buiten/binnenspeelgoed

Omschrijving

Door de brand in juli is een deel van de slaapvertrekken nu niet meer bruikbaar. De kinderen slapen nu tijdelijk in ruimten die voorheen verhuurd werden. Een deel van hen slaapt nu met de matrassen op de grond. Er is behoefte aan nieuwe bedden en matrassen. Hiervoor is 1500 euro ter beschikking gesteld door de Lions Club in Bilthoven. Daarnaast zal het waterverkooppunt bij de poort worden opgeknapt. Dit deel van het project gaat betaald worden door Notariskantoor Geurts en Partners uit Wassenaar. Zij hebben met een goede doelen feest 7.000 euro opgehaald. Hartelijk dank voor deze bijdrage! Het resterende bedrag is ook voor een water project bij St. Paul gereserveerd. Er is een nieuw plan voor het herbouwen van een deel van het weeshuis. Het ziet ernaar uit dat lokale sponsors het willen betalen. Als de bouw klaar is zal het waterproject verder uitgevoerd gaan worden.

Bezoek

Wil je dit project bezoeken? Neem dan contact op met de projectcoördinatoren, zij helpen je bij het organiseren van een bezoek.

Contactinformatie

Contactpersoon 1

Yvonne de Graaf

Contactpersoon 2