Schoolproject, 2009/2010

Projectgegevens

Projectnaam: Schoolproject, 2009/2010
Aanmaakdatum: 20-5-2009
Projectstatus: Afgerond
Aanvraag: Schoolgeld,schooluniformen en schoolmateriaal voor 45 kinderen Soort instelling: Anders, nl: Hulp bieden aan kinderen en gezinnen in achterstandswijken ( dit gebeurd naast het runnen van een kindertehuis)
Begroting: € 3.468,00
Instelling: Save Heaven Association
Land: Ethiopië
Locatie:

Benodigde producten

De kinderen kunnen altijd dingen zoals kleurpotloden, pennen, schriften en ander schoolmateriaal gebruiken. Maar ook kinderkleding en schoenen zijn van harte welkom. Het is mogelijk eventueel spullen in het hotel door Lina te laten ophalen; neem dan w

Omschrijving

Het gaat goed met de 45 schoolkinderen in Addis Ababa. Uiteraard willen we dat ze naar school kunnen blijven gaan en daarom ondersteunen wij ze voor het derde jaar met uniformen, schoolmateriaal en schoolgeld. Ook dit jaar is een gedeelte van de begroting gesponsord door een aantal particuliere donateurs. De NGO Save Heaven zorgt voor de uitvoering van dit project en houdt het welzijn van de kinderen in de gaten tijdens het schooljaar.

Bezoek

Wil je dit project bezoeken? Neem dan contact op met de projectcoördinatoren, zij helpen je bij het organiseren van een bezoek.

Contactinformatie

Contactpersoon 1

Eunice van den Bovenkamp (Zandvliet)

Contactpersoon 2