Social Counseling and Assistance Center for Family

Projectgegevens

Projectnaam: Social Counseling and Assistance Center for Family
Aanmaakdatum: 20-11-2008
Projectstatus: Afgerond
Aanvraag: Opknappen van het buiten terrein en verbeteren van het regenwaterafvoer van het gebouw.
Begroting: € 3.971,00
Instelling: A.S.I.S.
Land: Roemenië
Locatie:

Benodigde producten

Er zijn diverse spullen nodig voor de kinderen en de families. Neem echter eerst contact met de organisatie op om te zien wat hun directe behoeften zijn, aangezien zij geen opslagruimte tot hun beschikking hebben.

Omschrijving

A.S.I.S., Assosiation "Support for Social Integration" houdt zich, sinds hun oprichting in 1994, bezig met het laten afnemen van de hoeveelheid kansarme personen in Roemenie door "maatwerk" sociale hulp en begeleiding te geven en op die manier te zorgen voor een succesvol re-integratie in de maatschappij, ongeacht leeftijd en geslacht. November 2008 is het nieuwe project "Social Counseling and Assistance Center for Family" opgestart in Bucharest. Hier zullen de komende 3 jaar minimaal 200 personen, voornamelijk kinderen, worden geholpen conform de doelstellingen van deze organisatie. Het huis wat hiervoor ter beschikking staat heeft echter verouderde hemelwater afvoer wat dan ook voor de nodige lekkage van het dak in het huis zorgt. WoS is benaderd voor sponsoring van de reparatie/vervanging hiervan. Daarnaast is het buitenterrein op moment ongeschikt/onveilig als speelruimte voor de kinderen die hier komen. Ook voor het opknappen/repareren hiervan zal Wings of Support een bijdrage leveren.

Bezoek

Wil je dit project bezoeken? Neem dan contact op met de projectcoördinatoren, zij helpen je bij het organiseren van een bezoek.

Contactinformatie

Contactpersoon 1

Hubert Maynard

Contactpersoon 2