Goodhope schoolgeld

Projectgegevens

Projectnaam: Goodhope schoolgeld
Aanmaakdatum: 12-3-2009
Projectstatus: Afgerond
Aanvraag: Schoolgeld voor de 87 kinderen van het outreach programma van Goodhope
Begroting: € 12.040,00
Instelling: Good Hope
Land: Kenia
Locatie:

Benodigde producten

Tekenmateriaal! schoenen, kleding, ondergoed. Er is een wenslijst in het weeshuis, je kunt ter plekke een specifieke donatie doen voor benodigdheden van deze lijst.

Omschrijving

Good Hope is een organisatie die een weeshuis runt in het centrum van Nairobi dit is zogenaamde In house programme hier wonen nu 52 kinderen. Daarnaast steunen zij kinderen met in het Outreach programma; het gaat nu om 500 kinderen tot 12 jaar 87 oudere kinderen vanaf 12 jaar. Voor de laatste groep is deze aanvraag bedoeld. De 87 (27 jongens gaan naar de dagschool en 60 meisjes naar de boardingschool) worden naar school geholpen door o.a. het betalen van schoolgeld voor het jaar 2009. Wings of Support is op zoek gegaan naar sponsoren specifiek voor schoolgeld. De Openbare School Samen Een in Aalsmeer haalde vorig jaar met het pleinfeest 910 euro op, Senaat CAVV (de vliegersopleiding in Eelde) haalde 130 euro op. En nu heeft de Ronde Tafel 123 Den Haag toegezegd 11.000 euro te reserveren voor Goodhope. Dit geld wordt opgehaald tijdens het Benefiet concert te Den Haag. Al het geld dat door Wings of Support wordt overgemaakt naar Goodhope wordt wederom door de Keniaanse Organisatie Clout Kasavai verdubbeld.

Bezoek

Wil je dit project bezoeken? Neem dan contact op met de projectcoördinatoren, zij helpen je bij het organiseren van een bezoek.

Contactinformatie

Contactpersoon 1

Yvonne de Graaf

Contactpersoon 2