Schoolsupplies

Projectgegevens

Projectnaam: Schoolsupplies
Aanmaakdatum: 19-8-2009
Projectstatus: Afgerond
Aanvraag: Onderwijsmateriaal en inrichting
Begroting: € 2.028,00
Instelling: Mercy Nursery and Primary School
Land: Oeganda
Locatie:

Benodigde producten

Artikelen die donateurs mee kunnen nemen op hun bezoek: schoolschriftjes, mappen, pennen, potloden en kleine cadeautjes voor de kinderen. Kleding is ook altijd welkom.

Omschrijving

Adoption Initiative Care Centre (AICC) is een organisatie die zich inzet voor de zwakkeren in de samenleving met als doel het levensniveau te verhogen. De directeur is Mr. Mugisho Alain Delcourt. Een onderdeel van AICC is een school (Mercy Primary School) voor kinderen in de leeftijd van 3 t/m 16 jaar. Dit zijn voornamelijk weeskinderen en straatkinderen. Op dit moment gaan er 57 kinderen naar deze school, maar AICC verwacht dat in de loop van het schooljaar er meer kinderen bij zullen komen. Kinderen waarvan de ouders een kleine vergoeding kunnen betalen wordt een kleine contributie van 10.000 shilling (= Euro 3,50) gevraagd. Op dit moment heeft de Mercy Primary School dringend hulp nodig voor de inrichting, zoals nieuwe tafeltjes, stoelen, schoolborden en overig onderwijsmateriaal. Hierbij kan Wings of Support helpen, zodat het nieuwe schooljaar goed begonnen kan worden.

Bezoek

Wil je dit project bezoeken? Neem dan contact op met de projectcoördinatoren, zij helpen je bij het organiseren van een bezoek.

Contactinformatie

Contactpersoon 1

Mireille Meijers

Contactpersoon 2

Carmen Kruithof