Tahanan Sta. Luisa

Projectgegevens

Projectnaam: Tahanan Sta. Luisa
Aanmaakdatum: 8-9-2009
Projectstatus: Afgerond
Aanvraag: Crisis opvang voor meiden die sexueel misbruikt zijn en/of afkomstig uit de kinderprostitutie. Stoelen voor in de school, materialen voor sanitair
Begroting: € 544,00
Instelling: Tahanan Sta. Luisa
Land: Filippijnen
Locatie:

Benodigde producten

Speelgoed en kleding.

Omschrijving

Tahanan Sta. Luisa is een crisis opvangcentrum voor meiden (straatkinderen). Deze meiden zijn sexueel mishandeld en/of afkomstig uit de (kinder)prostitutie. Het huis bestaat op dit moment uit 17 meisjes van 11-18 jaar, waarvan 2 meisjes van 21 jaar. De duur van het verblijf van de meisjes hangt af van hoe de meisjes reageren en zich ontwikkelen. Een echte maximum verblijfsduur is er niet. Bij voorkeur worden de meisjes terug geplaatst binnen de familie indien dit mogelijk is en voldoende waarborg biedt voor de veiligheid van de meisjes. Indien dit niet mogelijk is, wordt een ander tehuis gezocht voor langere termijn. Tahanan Sta. Luisia staat in contact met diverse kindertehuizen in en buiten Manilla. Als onderdeel van het verwerkingsproces worden er gitaarlessen en kunstworkshops gegeven. Aangezien er een tekort is aan stoelen in de school en de oude aan vervanging toe zijn, heeft dit eerste prioriteit. Verder is er dringend behoefte aan materialen voor hygiëne. Mogelijkheden voor Wings of Support dus om hier een handje te helpen!

Bezoek

Wil je dit project bezoeken? Neem dan contact op met de projectcoördinatoren, zij helpen je bij het organiseren van een bezoek.

Contactinformatie

Contactpersoon 1

Lex Vries

Contactpersoon 2

Vanessa Asselt