Ikamvalethu

Projectgegevens

Projectnaam: Ikamvalethu
Aanmaakdatum: 9-5-2009
Projectstatus: Afgerond
Aanvraag: Dakreparatie en leidingwerk (toiletten), plus wat extra bergruimte in keuken en klaslokalen en elektra na laten kijken ivm met lekkages
Begroting: € 5.581,00
Instelling: SAEP
Land: Zuid-Afrika
Locatie:

Benodigde producten

Je kunt het echtpaar dat deze creche leidt en de kinderen heel blij maken met engelse kinderboeken en speelgoed.

Omschrijving

Ikamvalethu is een creche die geleid wordt door Mrs. Nomnikelo Nxumalo en haar echtgenoot. De creche valt binnen een programma van de stichting SAEP, Zuid-Afrika. Dit is een controlerende stichting die creches begeleidt. Via SAEP is bij Wings of Support de aanvraag binnen gekomen om financiële steun bij de onderhoudswerkzaamheden. Dit onderhoud is dan ook dringend nodig: wanneer het regent, zitten de kinderen in de klas tussen de emmers. De daken zijn zo lek als een mandje. Daarnaast is er ook nog maar 1 werkend toilet voor de 124 kinderen die daar dagelijks zijn. Nadat het dak gerepareerd is, wordt ook meteen de electra nagekeken in verband alle lekkages. Daarnaast zullen we ook helpen met wat extra opbergruimte in de keuken en de klaslokalen, aangezien door alle lekkages het hout van de meeste kastjes is gaan rotten en/of ingestort.

Bezoek

Wil je dit project bezoeken? Neem dan contact op met de projectcoördinatoren, zij helpen je bij het organiseren van een bezoek.

Contactinformatie

Contactpersoon 1

Robin Ruijter

Contactpersoon 2